Gråt tills du avlider


Går inte att lägga in låten och jag blir förbenad. Den heter iallafall Someone like you - Adele.

I heard that you're settled down,
That you found a girl and you're married now,
I heard that your dreams came true,
Guess she gave you things I didn't give to you,
Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light,

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,

Never mind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead, yeah,

You know how the time flies,
Only yesterday was the time of our lives,
We were born and raised in a summer haze,
Bound by the surprise of our glory days,

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,

Never mind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"

Nothing compares,
No worries or cares,
Regrets and mistakes, they're memories made,
Who would have known how bittersweet this would taste?

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead.


Öööh


Spenderade fredagen med frugan, solning och mys framför en bra rulle sto på schemat. Slutade dock med andra trevligheter och vi båda bröt ut i skratt!
I lördags fick Skeå fin fin besök av två härliga pinglor! Besökte vackra torget på dagen och fick även hjälp med att göra ett tappert försök i hopp om att få bort utväxten. Slutresultatet blev som innan, det vill säga gräsligt.
Kingkong för mig då att jag har gjort en deal med pappsen, "bara vi få bort svarta sara så att man känner igen dig" sa karln i huset när vi började prata om frisörstid som ska bokas.
Eftermiddagen blev stressig men spontan trippisar kan man aldrig få nog av! For till staden (hålan) som gud glömde, hehehe. Nä, boden levererade och bandet som jag varken kan uttala eller stava till var över förväntan. Fick även hoffes handduk men med endast texten "service textil" på bestämde jag mig för att lämna den kvar på bussen efter att ha bärt omkring på den hela kvällen. VÄRT.
För er som vill fortsätta läsa om mitt tråkiga men inte allt för stillsamma liv kan jag meddela att jag har en rad läxor som väntar på mig. Orkar inte med något. Blä. Fy. Hate it.




Har även fått Gurkans låt på hjärnan! Lyssna och njut.

http://open.spotify.com/track/1HM3i5fmiGFoOJIYnN0rr3


Pussisar och kramisar / Julle

Off to go

Kom nyss hem från att ha lett en idrottslektion med klassen. säger inget mer :P Man får väll tänka över vad man kunde ha gjort bättre till nästa gång =) Kan väll inte påstå att jag nånsin har varit bästa ledaren men det är ju lärorikt att testa =)ska jag titta på Bachelorette och sedan bege mig till Nordanå för att träffa evve!Det lär bli roligt att se baldershowen eftersom det är 92:orna som ska visa upp sitt projektarbete:) peace MB


Torsdag natt spenderas i ett tält.


Fyra dagar kvar till helg!

Lika gärna då jag är på skriv-humör så kan man väl skriva två inlägg på samma gång tänkte jag. Skulle nog bli för långt om ja skrev allt på ett och samma :P

Tänkte bara säga att papsen nu har bokat resa till kåbdalis samma helg som vi ska dit med klassen på torsdag, vilket kommer att resultera i 4-dagars åkning. kul!! :) Blir att bo på hotell en bit utanför, men sitter inte fel med hotellfrukost, middagsbuffé och spaavdelning och bastu inkluderat i priset. Blir alltså att åka med klassen, eller typ halva skolan (?) till kåbdalis på torsdagen, sedan hemfärd på aftonen och tidig uppstigning för att lämna Skellefteå till samma destination. haha lite omständigt, men vad gör man inte? Skönt att slippa lite skola också och jag och Jenny hoppas på lite champagne á la hotelroom. ;)

Nästa helg har man också nått att längta till, då blir det klackarna i taket och utgång på folkparken! Det är nämligen megafonens 10-års jubileum som är i samarbete med Station 8. Blir nog nice!! =D Var ett tag sen man festade nu så att, blir nog ALL IN skulle ja minst sagt tro! ;)

Dock så väntas lite hemskheter före det, om man får kalla det så. (A) Nämligen vintertältning som kommer att ske på TORSDAG!!! fyyy och fasa säger jag bara... Men det är bara att bita ihop! Vi är väl ändå födda i norrland och ska klara av kylan? Hoppas bara inte man åker ner i något björnide och blir fast där, som det nyligen har varit tal om på nyheter/radio. Vilken mardröm alltså..

Aja, nu ska jag sluta här. Hoppas ni fått lite kvällsläsning iaf ;) hehe
Taggar för lördag med denna låt som syster introducerade för mig.


Tack för i helgen "flygande chauffören!" ;)
// ulrica


28 Mars

.. och klockorna ställdes in för sommartid igår, men ÄNDÅ har vi fått mera snö!
Tacka vet jag Norrland, eller hur var det nu!? Känner att snön mer än gärna kan få smälta bort nu och att vårkänslorna ska spridas i hela kroppen med värme och glädje! En underbar känsla tycker jag! :)
Igår blev det i alla fall att se Luftslottet som sprängdes som gick på tv, lisbeth briljerar och presterar lika bra denna gång och jag sitter ensam sista stunden och tvingar mig själv att se klart filmen då även den hemskaste scenen visas. haha pinsamt nog kryper jag ner under filten och slår på ljudlöst... (A) haha grymt bra film iaf! ;)

Aja nog om det, en lektion idag som var NK B, sen blev det att planera idrottlektionen med Marielle.
Blir nog bra tillslut, men var lite svårt att komma på något som skulle stämma in under kategorin: Lågintensiv gympa
Sen tog jag mig en egen liten roadtrip kring skellefteås gator och hörn och lämnade in nått CV till och gick tillbaka där jag varit förrut. Jag ger verkligen min kropp och själ för att jag inte ska bli arbetslös denna sommar. Nog för att jag inte var det förra sommaren då, men o så tur jag hade.

Morgondagensplaner ser ut såhär:
  • Skola till ca 4
  • Plugg och göra klart fotoalbumet till projektmässan
  • Åter till sommarjobbssökandet?
  • Baldershowen på kvällen
  • .. och sedan återstår tvn och till sist sängen. (L)

XoXo/ Gossip Girl


Tagga lördag då =D


LÖRDAG

Snart äre hockey!Asså jag går under om AIK loosar igen:S Om vi nu säger att vi spelar bättre än lule så vore det konstigt om vi förlorade tre matcher på rak! Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det blev ingen skönhetsömn för mig heller:S vaknade också mitt i natten av förskylningen och sedan var det bara att pallra sig upp ur sängen klockan 6:( Ikväll blir det troligen att träffa evve och ullis ett tag=) /mb

Så här känner jag mig just nu...


Vill bli frisk!

Efter en trevlig och mysig hemma kväll med kortspelande av chicago med familjen plus mammas bror, kände jag på kvällskvisten att jag lyckades som vanligt trå in lite väl mycket godsaker.. God mat hade vi också tryckt in på eftermiddan som troligtvis spelade in på mitt illamående på kvällen. Har nu ett antal dagar känt att min aptit inte varit på topp och heller inte min mage. Jag känner mig hungrig och proppmätt på samma gång, samtidigt som jag bara vill spy. Och på tal om spya, vaknade jag upp 04.55 i natt och sprang direkt till toan eftersom jag märkte att något ville upp ur min hals... usch usch, var inte kul! Så nu har jag ringt sjukvårdsrådgivningen och fått lite tips på vad jag ska äta och inte. Vill ju bli frisk och må bra nån jäkla gång!! Nu får det vara nog! :S

Blir nog ingen utgång ikväll då både beroende på mitt illamående, samt mina vänner som är halvt försvunna och upptagna osv. Blir nog att tagga upp till nästa helg och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. Om det blir sängliggandes, akuten, bio, myshörna, eller vad det nu blir. Inget vet ;P haha aja, nu ska ja sluta skriva här.

Hoppas ni har en bra dag/kväll iaf! :) // ullis


IDAG


22.38

Fredag om exakt 1 timme och 22 min. S.k.ö.n.t!!
Har inte så mycket planer för helgen, förutom att syster kommer hem så ska väl spendera lite tid med henne :) och även mammas broder som kommer upp från Sundsvall. Behöver lite pepptalk och glädje av Jenny nu känner jag, är lite i en svacka av brist på livsglädje osv.. :S haha låter ju bra! Men hoppas det vänder snart :P
Är sugen på att förtära lite alkoholhaltiga drycker i helgen, men ingen verkar nog vara med mig så vi får se vad som händer helt enkelt.. Är då iaf spikat att det blir att dra på toxic bar på folkparken nästa helg, då megafonen firar 10 år. Blir nog great!

Har nästan skrivit klart idrottsuppgiften och även gjort bort svenska talet igår, som gick helt okej :)
Dock så väller det ju alltid in nya uppgifter direkt då man har gjort klart en, vilket betyder att man aldrig kan vara helt ledig.. Kanske uppmuntrar lite med att det är 78 dagar kvar till studenten!!! weeho! FRIHETSKÄNSLA!
På samma sätt skrämmer det också en på något vis, men till mesta dels så lockar det helt klart att gå ut!! underbart! :D Har dock inte fått min förbeenade efterlängtade huvudbonad som ska pryda mitt huvud så fint den 10:e juni. Typ bara jag som inte fått den än, måste nog slå en pling imorrn så att ja ser till att få den nån gång!
Vill hitta på nått kul till helgen, så de är bara slå en pling om ni har någon idé! ;)
Xoxo//hemliz.



Skolavslutning -10

En dag kvar till helg

Har otroligt mega ont i huvdet och är apless skolan. Hatar allt som har med böcker att göra. Känner att det kokar över snart, är sjukt less på allt! Tråkigt väder,plugg i mängder, pank som en kyrkråtta och som toppen på moset ska jag spendera hela fredagen till att gör allt som jag absolut inte har orkat ta itu med under veckan.
Hoppas iallafall innerligt att inte bruden sviker mig på lördag, måste bort bara för en dag. Miljöbyte skulle förhoppningsvis göra mig en smula glad.



Ge mig lite glädje tack.
/ Deppjulle

Snart så

Hörde nyss med chefen och det blir att jobba typ de fem första veckorna i sommar=) Riktigt skönt att inte gå på schema när det är trästocks,pdol och luleåkalaset!:D Annars är det ju bara att ställa sig på viklistan:) Förmodligen kommer det hinnas att åka till Norge i sommar om Johnny bor kvar där =) fasen vad jag längtar till värmen!! en roadetrip i sommar måste också ju bli av! nu peppar vi :)/marre

 
Bara 11 veckor kvar !!!!:D


Nostalgi



Sitter och lyssnar igenom gamla låtar på datorn. Kan inte riktigt förstå hur fort tiden går. Detta var någon gång under högstadiet och om tre månader tar jag klivet mot det verkliga livet. Det känns lite skrämmande, får lite panik över vad man ska göra sedan och vad det kommer att bli av mig. Nog för att jag vet att det ordnar sig med tiden, men visst är jag rädd den trygghet som man alltid har haft i flera år; skola, vänner, familj kommer att förändras. Samtidigt som jag är otroligt uppspelt och förväntansfull. Förhoppningsvis har jag ett företag inom några år och bor i ett varmt klimat med en underbar kille, hus, villa och volvo. Skämt och sido, men ett företag ska jag ha. hehe

/ Julle



Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey


Ett litet klipp från filmen vi såg i lördags :)


Kom igen nu AIK!

Aa fint väder idag, har passat på att sitta ute på altanen ett tag:) tänkte snart se sista avsnittet av bachelorette, det väntas drama i programmet så det får man inte missa! Såg att det börjar en svensk bachelorette på söndag =) Har fått höra att det kanske inte ska komma en till säsong av solsidan!!:S Hoppas på falska rykten! Ikväll måste AIK vinna, slog ju vad med luleborna i fredags om att vi kommer ta hem segern! I helgen blir det jobb och våffelmys på fredag=) Tänkte även försöka dra ihop tjejerna för att hitta en resa före studenten!!


hmm köket börjar se bättre ut, men fortfarande inte riktigt klart som ni kanske ser ;S

Måndag


Har varit hemma idag från skolan, mådde inte allt särskilt bra.. Illamående, magknip och knappt någon aptit. Började redan igår efter en hel dag ute på skoter i stugan med kusiner och päronen, var man helt slut när man kom hem! Har nog aldrig känt mig så trött förrut! Hade redan då ett illamående och ville seriöst gå och lägga mig vid halv 8 och jag menar allvar! Men somnade någon gång kring halv elva, vilket är väldigt tidigt för mig. Sedan får vi ju inte glömma en viktig vinst som avgjordes igår mellan SAIK och LHC, där skellefteå vann och går till semi mot Luleå! Bra jobbat!
Har alltså inte hänt särskilt mycket idag, förutom att ha börjat lite på svenskatalet. Får se om jag pallrar mig till skolan imorgon. I brist på inlägg och inspiration av denna blogg kan jag rekkomendera en lite mer modeinriktad och bra blogg. Nämligen någon jag brukar följa dagligen nu för tiden. >> Angelica Blicks blogg

Sjukt snygg!



Nu blir det att se lite tv, sen sängen. Natti natti //ullis

19 mars

Hej hopp bloggen! Har spenderat dagen till mesta dels ute p g a detta fantastiska solsken som denna lördag erbjuder.
Började med att jag och mamma tog en prommis och fikade på stigs :) Sedan gick jag över till julia för att titta till "sjuklingen". Vi satt ute på altanen och njöt i solskenet, blev en hel del skratt och glädje tårar för min del också haha ;) Sedan kände vi att vi behövde röra på oss så de blev en liten prommis nere vid älven.
Kvällens planer ser ut att bli middag på dallas och bio med julia och mb :) Blir myys! :) Har nu skrivit lite på samhällsen, nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra kväll! =)

Bjuder på en bild på några goa brudar! <3





Borta bra men hemma bäst

Jag hade det riktigt trevligt igår och ångrade verkligen inte att jag åkte till Luleå, lite synd dock att vi inte kunde gå ut på allstar men det var ändå kul att hänga med verres skööna kompisar :) Kom nyss hem från en promenad och snart bär det av till dallas med Julle och Ullis:) senare blir det att se "Hur många lingon" på bio :D


One of a kind.


ULRICA NILSSON

Du är lite förvirrad men vi har vant oss och det blir väldigt ofta kul!
Du verkar också vara lite klumpig eftersom du har brytit ditt ben 2
gånger och din arm en gång ?! Iallafall så är du väldigt rolig och
lyssna på och du är verkligen speciell, vilket är bra. Inge kul alls
om alla var likadana?
------------------------------------------------------------------------------


Haha den här beskrivningen fick jag av mig själv på Amandas blogg och det stämmer ju in rätt bra faktiskt! ;)
Tycker du har helt rätt i att de inte vore kul om alla vore likadana, alltså är jag one of a kind. And so are you!

Fånga dagen

Gick på stan igår, fick bland köpt bland annat en bikinitopp, present till verre, vit topp, örhängen, biljett till studentfesten och hörlurar till Mp3! Såg nyss gårdagens avsnitt av BB, har blivit till en vana nu ;P Fick tinnitus när dom la upp surströmmingen >:( Nu tänkte jag skriva klart sammhälls och packa för morgondagen =) Imorrn bär det av till luleå för att fira en 18åring :) har inga förväntningar så vi får se hur kvällen slutar:)

har även hängt upp texten som jag fick av tjejerna =)

Säger godnatt med denna låt.



Mitt i veckan

Hej hopp alla tappra och glada bloggläsare! ;)
Var ett tag sen ja skrev nu, men har varit en deel skoljobb och annat i vägen..
Kom iaf hem för ett tag sen från Marklunds lya, där även Marielle x 2 befann sig. Det blev mycket tjejsnack, ännu mer snack och ännu mer.. sedan kollade vi även på lite gamla bilder som gav upp lite old memories! Memories never die, som man brukar prata om ! ;) Brukar inte så ofta ha tid och ork att hitta på nått på veckorna, men efter en inskickad projektrapport, skrivet NK-prov och endast en samhälls uppgift till på fredag, kände ja att ja kunde få lite fritid också! =) Eftersom att min standard replik när jag kommer hem från skolan brukar lyda: " har vi något gott hemma?" och svaret brukar oftast vara "nej, ta en frukt i stället" så tog jag mig an och bakade några niggahballs. Var typ en heltäckt tallrik då ja for hemifrån i afton, men icccket då ja kom hem... haha så går det då man har två "sorkar" i huset, som jag och pappa brukar kalla oss för. Aja, back to reality. Imorrn väntas skola, dock lite sovmorgon =) Antingen blir det megakort dag, eller ett dryygt hål ifall vi nu har någon filosofilektion, men det återstå att se! Har även hunnit se biggan ikväll och - JA jag har blivit beroende!! haha sjukt, men sant. Finns ju fan inget att se på tv nu för tiden!! Ska nog snart försöka bege mig till John Blunds hemland och slummra sött i SAADES famn.. haha, In my dreeams ;)

Hittade en cool bild från we hear it eller lelove för någon dag sen. Detta måste vi pröva skapa på egen hand ;)

Love 2 u // nilzon

Myyyys!

Bestämde mig för att skippa gymmet idag också. Har ingen ork och kände för en slappa-i-soffan-mysa-se-en-bra-film idag! Ännu bättre vore det ju om man hade en fin fin en bredvid sig.. hehehe






Lagom sliten, lagomt läcker och lagomt älskar-livet-för-en-stund.
Det var ca tre månadersen vi var iväg, saknar solen värmen utelivet och allt!
Är gode sugen på att boka in en tripp, men som sagt om jag hade pengar dååå skulle jag...

Nu kallar filmen på mig Pussisar

Vill!!


Sluta vela nu tjejer, vi behöver detta! ;)


28e bilden: En tokig bild.


Avslutar listan med en bild på mina frescha brudar ;)

Underbart!



Solen skiner, svenska talet blev uppskjutet, tjejveckan är över och jag är allmänt glad.
Hade deeptalk med min underbara vän igår och det slutade med att vi båda bröt ut i skratt och insåg att nu är det girlpower som gäller! Inge mer depp och om tre månader har vi friheten till att göra vafan vi vill.
Ibland måste man få prata av sig, för att sedan kunna fokusera på annat.


Ska slänga mig på sängen och läsa lite läxa för att sedan krypa ned i badkaret.



/ Julle

Ute i solen vandrar någonting...


Impossible

Igår drägglade alla tjejer framför tvn, men vem fasen döper en låt för popular!? nä om man stänger av ljudet så kan man inte sluta titta på Erik saade ;) idag blir det en pluggdag som alla andra söndagar, vilket även innebär att solsidan går på tv ikväll!:D funderar på att dra till Lule nästa helg och fira verre som fyller 18år!:D Skulle vara riktigt kul att träffa nytt folk innan man växer fast i Ske-å!! /mb


Friluftsliv it is!

Blev väckt imorse vid halv 10 för att pallra mig till stugan för lite skidåkning och skoterkörning. Åkte två varv i något spår, med härlig musik i öronen. Riktigt skönt faktiskt! Sen så drog vi på en skotertur bort mot åliden osv.. hade tydligen kört två mil sa pappa :) woho! Vädret kunde man då inte klaga heller! underbart skönt! :) Sen när ja kom hem, tyckte jag fortfarande att jag hade krafter och energi kvar så det blev en promenix på si sådär 45 min. Blev en riktig ute dag idag! Vaknade för ett tag sen upp efter en powernap, var så oerhört trött! Måste ju orka vara pigg då tjejerna kommer ikväll :) Planerna är melodifestivalstittande, snack, planering för sommaren kanske och bara myys! :) Blir kung! Ha en bra kväll kära vänner! 

Bjuder på några bilder från dagen =)






27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


Skönt att man kan använda datorn till allt möjligt;P


Happiness

Känns skönt att har jobbat klart för lovet=) hoppas att det blir stor summa vid löning! Hoppas på bra väder imorron också, isåfall ska jag försöka ta mig till stugan! Nu blir det gym med skönisen Julls!:D Sedan plugg med ullis, planera ev resa med Malin och Ullis och sedan blir de melomys med tjejerna!:D


Igår blev det inge fest för oss, men vi hoppas att ni alla hade det BRAA! ;)

Back to realityyy

Tjenis! Kom hem från huvudstaden i förrgår, har haft det kingkong. Älskar alla små restauranger på söder, mysiga butiker och otroligt välklädda män. heheehe
Har dessutom kirrat både balkänning och en vit en till studenten, pjuuuh! Nu är det bara skor som saknas. Har även funderat på att ljusa upp håret innan sommaren, får ser hur det blir. Ekonomin är väl inte sådär superbra just nu...
För de som vill veta (ingen antar jag) så lyssnar jag på chill musik och hade tänkt att sätta mig ned för att plugga lite religion. Får se hur det går, just nu är jag bland molnen och svävar. Tänker på att det endast är tre månader kvar till friheten, tre månader?! Sen kan jag även meddela att jag är kär i kärleken.

Lelove levererar, som vanligt.







Har även gjort en användare på match.com
Nu är jag less!

Puss och kram / Julle

Öron och Ögongodis!!!!!


Ställde väckaren extra tidigt idag bara för att få någonting gjort på dagen. Dvs bli klar med projektrapporten i tid och även hinna med lite annat. Detta har verkligen förstört mitt lov!! ..lika så för de flesta andra treor! Men blir nog snart en promenad i solskenet med marielle iaf. =) Har iallafall hunnit med en dag i backen, blev ju som sagt Storklinta igår med Kusinerna. Det blev premiäråket för i år och tur att man har hunnit med det en gång i alla fall! Skön backe var det men mindre skönt bigjump att landa i... haha oj oj! Blev en del hopp och åkning i skogen, men var inte direkt planerat att hoppa i det största hoppet vilket ja inte trodde det var! Nu ska jag nog ta och göra mig lite lunch och sen hoppas jag i alla fall på en rolig och händelserik helg istället! :P // ullis

Bjuder på en låt med Andreas Wijk! Helt underbar på alla sätt och vis! hehe ;)


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


Snart börjar det om igen...

Jäklar vilket vackert väder det är ute ;) tror att jag ska ta mig ut idag! Igår blev det datorn och rapport skrivande.. Jag börjar känna mig orolig om vad som ska hända i höst, snart är studenten här ju!:S Hoppas på förflytta mig söderut.. Imorron blir det jobb 12-21 och lördag 7-13.. Jag hade kunnat jobba hela veckan om jag ville, hemtjänst låter inte en sitta på latsidan:P/lilln


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


24e bilden: En bild som gör dig glad.


Fettisdag

Kvällen började med gomiddag hemma och såklart smälte en semla ner fint i kistan! ;)
Sen drog jag min kos åt sofias place för att jobba lite med projektrapporten. Hoppas de går frammåt snart!!
Har nu druckit en kopp té och fikat nåra mackor, ska nog se tv en liten stund eller bara läsa. För snart blir det natti natti och tidig uppstigning imorgon, eftersom det bär av mot storklinta med kusinerna! Blir nog kul :)
Ha ett fortsatt bra lov! // ullis


Nu är denna tjollerstina back where she belongs. ;) Ska bli kul att ses igen! <3

Tisdag

Igår jobbade jag hela dan och spinning efter det så blev rätt så slut! Men idag blev det att sluta vid lunch =) Nu sitter jag och skriver lite på projektrapporten som ska in snart. Det skulle vara roligt med lite update från sthlm Julle. Skriv!;DIkväll bär det av till Akvelina med dessa brudar!:D


23e bilden: En bild från i somras.


22e bilden: En bild på en tid du saknar.




Tummen upp!

Lovet är här, solen skiner, skön helg hittils med fina vänner och familj, vad mer kan man begära? :)
Fredagen började med firande för Marielle, med god mat och efterrätt samt trevligt sällskap, sen blev det utgång på Mollys! :) Har alltid kul med dessa tjejer! :)
Igår blev det i alla fall hockey med papsen och Jenny, blir alldeles för sällan man ser matcher men är lite snål av mig! ;) Det blev en sån där pappa betalar kväll igår hihi alltid värt ;) Riktigt spännande match var det, men synd att de inte tog hem segern före förlängning! Efter hockeyn slappade vi bara framför tv:n och såg Bridget Jones Dagbok, kul film faktiskt! Sen somnade ja pladask i soffan men väcktes sen för att byta sovplats ;P Nu väntas en promenad i solskenet, sen tvingar jag mig själv till att sitta ner och skriva projektrapporten och kanske även skriva lite mer på CV:t. Usch, much to do! Aja, ha en fin dag! på återseende :) //ullis



Tacktack!

Sitter och ser vasaloppet på tv, försöker räkna ut hur många timmar det skulle ta för jag och ullis att åka igenom den sträckan, det gick väldigt sakta när vi skidorienterade i fredags ;) Det var riktigt mysigt i fredags, tack alla tjejer!:)♥ Tack för carpe diem texten, pralinerna, födelsedagsannonsen, spelet och det snygga sugröret;) Fick även pengar av familjen till min nya systemkamera!!:D Det lär bli många fina vårbilder framöver! Nu ska jag ladda om för jobb 16-21..


Tack för städhjälpen=) Du behövdes haha ;) ♥


Yesterday!:D


Snart helg = LOOV!!

Sitter nu i nyfärgat hår, skönt! Har kört på ljus guldbrun de senaste gångerna, så ja tänkte ja kör väl på det igen :) Blir nog en ljusare toning till sommaren :) Har även hunnit med att baka lite kakor som ja ska ta med till skolan imorrn, plus en sköön sovmorgon. Vaknade 11.55 imorse och kände mig rätt så utvilad med 11 timmars sömn, sen slog tanken mig att sjukanmälningstiden snart går ut! Därför skyndade jag mig att ringa, eftersom vi bara skulle ha EN enda ovärd filosofilektion under hela dagen, Värt? Nae. Sen ringer ja iaf till marielle och ja blir halverst tvingad till skolan, men vad visas.. jo ingen lektion!! Snacka om att ha farit dit i onödan!? Men då blev det istället att hälsa på julia en sväng och hälsa trevlig resa :) Du får ha det så kult nu julia och ta hem en brat var åt oss var så blir vi nöjda! ;) Men vi ska också ha det kult imorgon, så det så!! ;)
.. Om bara några ynka timmar inviger vi SISTA sportlovet med klirr i glasen, huur skönt som helst! Dock så har man en del och göra.. Sen så ska vi självklart fira en viss brud på 19 vårar! Säger grattis i förskott till "särbon" min, även kallad Marielle Brännström och hoppas du får en fin dag! :D

All in imorgon då!! TAGGA!


Natti natti! /ullis

Teenage Dream

Shit så skönt när Sara sa att vi kunde skjuta på inlämningsdatumet!!:) Idag har vi bara en lektion sedan mot gymmet, därefter måste jag fixa mat och musik till i morgon :) Längtar till imorron kväll, alla verkar så taggade så det kommer bli bra! :D Shit varför ska man drömma om sånt som aldrig kommer inträffa? :(


Ännu en kväll imorron ;D

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


My parents ;P ni får se lite av dem iallafall =)


O herre

Nu har jag mycket att fixa!
Imorgon: Skriva klart sammhälls, jobba, hämta musik hos akka, bränna skiva..
Torsdag: Handla, baka, laga mat, gymmet?
Fredag: ta med mig fika till skolan:S skidorientering på skolan:S Fixa allt inför kvällen, Feest=) Och så blev min dag :P

Är nog död på Lördag;)
/marre

Ladda upp!

Fina humörsvängningar, älskar att vara tjej ibland. Ska alldeles strax ta mig i kragen och förbereda mig inför spinningen ikväll. Hurtigbulle Mb hade tänkt att köra core efteråt men jag däremot ska hem och ratta pååå. Eller ska jag?

Längtar förövrigt sjuuuukt mycket till på fredag (torsdag vi ska pimpla i Kåge) vill bara krama om syrrisen.



 

HAHAHAH jag dör typ! Otroligt mega-ball-fresh-brud-14 (12?) vårar.

/ Pimpen


20e bilden: En bild på dina närmaste.




RSS 2.0