Piteå ikväll

NU: sista lektionen och sedan prata om projektarbetet
Senare ikväll blir det att fara på tjejkväll i pite med malin, ullis och evve!:D Imorgon blir det att paddla med klassen och sedan väntas jobb. /marre


Små tjejer ;)

13:52

Gillar verkligen inte den här dagen :( hela förmiddagen har bestått av matte C och nu sitter jag och väntar till att få göra matteprovet klockan halv fyra. Sedan blir det hem och plugga historia provet som är till imorron!:( Projektarbetet orkar jag inte ens tänka på nu.. Längtar bara tills vi går ut nu... Station i fredags var iallafall  bland dom bästa:) Tack alla tjejer, spec Malin!:)/marre


Söndag

Har just sett klart Jakten på lycka och tidigare ensam mamma söker! Båda får nog nästan 5 av 5 toasters! 
Helgen började iaf med förfest hos Malin, sen utgång på station!
Var faktiskt över förväntan! Var inte så himla taggad och var dessutom astrött efter fjällresan, men när man väl är igång och med rätt gäng så tvekar man inte ens! ;)
Sen blev de myskväll med jullz igår :) Världens sämsta filmval. Men gillar dig ändå! ;)

Slänger in en bild från förra helgen på leos på mig å mina classm8's! :)


Sleep tight. =) /ulrica

Party all night long

Jag fattar inte hur man orkade med att festa igår, men värt var det!! Tack Malin för en rolig förfest!:D Laddar upp lite spårade bilder från igårkväll;S



Tillbaka från fjällen

Märkte nyss att våra inlägg börjar se lite konstiga ut:S Här kommer iallafall mina mobilbilder från ammarnäs!/marre


"I wanna boom bang bang with your body yo"

Hej!

Festjulle här, tänkte bara meddela er om att jag har myror i brallan. Vill ha helg så fort som möjlig och helst inte göra någon läxa på hela veckan. Ungefär såhär ser min vardag ut.. vägrar plugga och taggar inför helgerna. Har blivit otroligt mega lat har jag just märkt. Det är ett under att jag ens får någonting gjort. Nämen skämt och sido, ska försöka ta tag i matten nu. Prov om två veckor och kan inte direkt påstå att jag är någon ELIT på matte D.
Ikväll blir det att umgås med pösis, ovanligt? Nix. Vi är som systrar, idolmys blir det. Måste även försöka ta en promenad idag, känner mig som dunderklumpen.

Anonym:
vad ska man ha på dig?

Anonym:
vad ska man ha på dig?
jag vill ha en man på mig
hahahaha


Är det Samatha som är i farten? hahhhhaha. Anonyma brudar.


Saknar dig också Ullz, klart att vi ses i helgen. Det blir brudparty, lekar och utgång :) Kommer bli super!

Måste gå, maten kallar.
Hööööres





Packat och klart!

...Sådär ja, då var det packat och klart inför fjällresan!
Imorgon bär det alltså av till Ammarnäs med klassen + 5 tjejer från FL3a.
Känner väl inte världens bästa tagg, men det kommer väl hoppas jag..
Trots vädret kan nog sällskapet gottgöra det! =)
15,5 Kg väger iaf väskan just nu - mat.. :S


Förövrigt så har min helg varit toppen! :) Började med Fl-fest på leos lekland i fredags, väl godkänd skulle jag vilja säga! Men kunde ha vart lite bättre med både belysning och musik. Men måste erkänna att man kände sig nästan som 12 igen förutom att man höll i en flaska gift i handen då! hehe ;) 
Lördagen spenderade jag i stugan med tha family. Älskade syster var hemma så passade på att umgås med henne och vänja mig vid lantluften! =)  
Bussen går 05.40 imorrn, så bäst att ta och besöka John B snart så man orkar upp imorgon!
Ha det bra här hemma! Back in town at Thursday! =)



Btw, julle kom ihåg att hålla uppdateringen! ;) Vi ses väl till helgen då hoppas jag!? =) Miss you.


Promenad i höstsolen

Fintfint väder är det idag. Ska alldeles strax dra på mig löparbrallorna och ta en prommis. Som ni kan läsa nedan så såg vi "The last song" igår och det var lätt en av de bästa filmerna jag har sett. Rekommenderas starkt!
Har kommit fram till att jag har otroligt lätt för att gråta till filmer nästa till vad som helst. Hela morgonen har jag spenderat tid framför Tv:n och sett "teen mom" och självklart så började jag storböla. En av killara skulle fria till sin söta tjej på en restaurang väldigt romantiskt. Ja, jag måste nog ha PMS är lite väl överkänslig känner jag. 
    Ska även ta och pallra mig till Sörböleskolan ikväll för att rösta med Pösisen min sen ska vi bänka oss framför tvn och se bland annat ensam mamma söker. Måste även hinna med lite matteplugg, städa och ta en tripp till solariöarna. Ser ut som ett lik nu i och med att jag har gått och blivit brunett. Slänger in en bild om jag hittar någon normal (någon gång nästa år alltså) det är gode mörkt just nu, men det är en intensiv toning så snart blir det ljusare. 

Ajaaa nog om detta ska försöka pallra mig ut nu.



Söndag..

Igår kväll såg jag och julia "Last song", Julia grät floder medans jag försökte tänka att det bara var en film :) Kom nyss hem från att ha handlat till ammarnäs och röstat på sossarna:) Ikväll blir det att packa det sista och se ensam mamma söker!

Ögongodis!!


08.43

Inga vanliga lektioner på skolan idag, eftersom våran klass ska sitta som röstmottagare i aulan:P kollade nyss på hur vädret ska bli i ammarnäs nästa vecka och det verkar ska snöa då!:S Hoppas verkligen att det inte stämmer!:(
Ikväll blir det leoslekland:)


Bild från när ullis fyllde 18


Crazyy

Här snackar vi EXTREM KLÄDSEL!!
Klänning gjord av köttslamsor! Nu börjar det väl ändå gå för långt GAGA!?


Igång med träningen..

Jag ska snart möta upp ullis på friskvårds för att köpa ett guldkort:) Det är på tiden att man börjar träna sina små muskler igen;) Sjukt härligt att börja klockan två imorron!:D Nu är jag taggad för helgen och ammarnäs nästa vecka!/mb


början på veckan...

Tre veckor sen vi började skolan och sedan vi kom hem från afrika:)Detta år kommer gå snabbt känner jag! Igår provade vi studentmössor på skolan:)
Det blir att skriva spfl3b på framsidan och inte spectrum som de flesta andra har tänkt att skriva. Efter skolan blev det att gå på stan med jullan och ullis!:)Man blir typ knäpp av att vara med er!:D Nu väntas promenad med ullis och senare idol!Det blir kul att se om jullan, jessica och evve syns på tv:D


Söndag

Jag har denna kväll överträffat mig själv och pallrat mig iväg på ett spinningpass!!
Var typ år sen senast, men nu är vi igång igen, eller hur marielle? ;)
Har även just avslutat ett "prov" som papi gjorde åt mig ! haha snacka om överambitiös! men det gillas :)
Måndag imorgon men de känns inte allt för tungt måste ja säga efter att äntligen ha fått min skönhetssömn på 2 veckor!!
Nu står iaf denna film på schemat:


xoxo/ullis


Min lördag

Igår blev det ännu en myskväll med två söta pinglor, Malin och Marielle :)
Det blev först en sväng till hemmakväll för att shoppa GODISSS! 5.90 = VÄRT!!!
Idag känner man sig dock inte lika glad av allt tryckande från gårkvällen hehe ;)
Filmen vi hyrde var nog den sämsta i världen.. men sällskapet räddade nog kvällen! :)
Idag blir det nog ändringar, träning och plugg står på schemat. Sen får vi se hur det går då! hehe


^^ bilden är typ 2 år gammal, men den ända ja hittade på er två ;P

Fredagsmys med evve!:D<3



Fredagsmys

Ikväll blir det en lugn kväll framför idol och sedan får jag se om evve fastnar på festen eller tillbringar kvällen med mig;D Idag hade vi inspark för fl-ettorna. Lite skadeglad blev man då deras fina frisyrer blev tillfixade med hårspray, men dom får dom en stor applåd för deras magdans!!:D /marre

Bilder från tunsien:(några efterlängtade från MS kamera!)




Onsdag

Tjenamorrs era tappra bloggläsare!! haha
Ja ni ska då veta att ni gör de bra ;) skriver ju som sagt inte allt för ofta på denna sida! Men he får väl ta å bli ändringar helt enkelt! =) Tänker bara säga att jag lever och mår som en gud! :))
Iaf när termometern står på 20 grader och solen värmer en i hela hjärtat! =) Blir på så gott humör av ingenting då det är sol ute! 
Spenderade iaf denna dag på skolan ett antal timmar då det bland annat tagits skolfoto som marielle skrev i tidigare inlägget, blev super! Sen så bestämde jag och sofia oss att utnyttja dagen och glida med gummibåt genom älven, riktigt härligt var det =) haha dock gick det ju som det gick... Började med att jag råkade krascha ena åran så då hade vi bara en å paddla med, sen gick flöt soffes flytväst ut i det blå så var tvungen hämta den med ena åran som därmed också gick sönder i farten! haha Inte nog med det så när vi äntligen ska kliva av ur båten, ramlar man såklart i med kläderna på! haha SKICKLIG TJEJ!?? NOOOT!! men kul var det iaf =)
Imorgon står Religion och ett sjujäklarns långt hål på schemat (!!!) , sen filosofi. Rätt soft med två lektioner iaf :))
Skolan är inte allt för dödligt tung nu iaf! Sen taggar jag för FL-Fest nästa fredag! Kommer nog bli king! :D


Här kommer iaf lite bilder från Tunisienresan! Enjoy :)














Tack för en underbar resa tjejer!! =) Mer bilder kanske kommer sen så håll utkik! ;)


Saknar er stockholmsbrudar!:(



Diana visar sin talang!:)


Skolfoto

Idag har vi tagit skolfotot och bilden blev skit bra tycker jag!:) Efter skolan drack jag chaí té på stan som julia pratade om i förra inlägget, vilket sammanträffande:) en skjorta blev också inhandlat, börsen kommer bli tom om jag fortsätter så här:S Fick också höra att det blir FL-fest på leos lekland nästa helg:) förfest hos dig då ullis? tagga:) /mb


Kopierad från theas blogg: http://holmqvist9.blogg.se/


Chai té och tisdagsplugg

Så sant som det är sagt, ikv blir det te och plugg. Inte det lättaste när huvudet väger ton och man knappt orkar röra sig. For på första lektionen idag, men eftersom att varken min kropp eller hjärna orkar hänga med idag så bestämde jag mig för att fara hem. Ska alldeles strax krypa till kojs och sova i någon timme i hopp om att få lite mer energi. För övrigt så är det fint fint väder today, strålande so och ca 20 grader. Toppen! Vore ännu bättre att att man fick spendera denna dag med ett gäng underbara tjejer kanske en picknick vid älven eller så.
         Måste bara meddela att jag har verkligen dragit vinstlotten när det gäller polare, är så otroligt glad över mina fina tjejer - något som man verkligen börjar tänka på när vintern börjar närma sig. Hade förmodligen gått under annars. Som ni säkert förstår så är jag inte något fan av höst-mörker-vinter-kyla-helvetet tycker att allt blir allmänt mycket sämre då. 
         Äh, jag tänker nog alldeles för mycket, det är nog det som är problemet. Aja, det jag ville få fram var iaf att jag är tacksam för att ni finns tjejer, utan er ingen Julle.
          Har även goda nyheter idag, i slutet av sep början på nov åker vi till huvstaden för shopping, utgång, mys och mycket mer. Kommer bli awesome!






/ Julle


RSS 2.0