Hör av dig!:D /marre


23 dagar kvar till jullov!!

Att göra innan dess:

  • Filosofi hemtenta!:S
  • Matte C prov
  • Idrott (kulturarvet)
  • Gudstjänstrecension
  • Argument artikel
  • Loggbok+projektarbete
  • Historia redovisning

Orkar inte................


Med denna sång säger jag gonatt.


Måndag

Sitter här och gör ingenting just nu. Ska nog skriva klart religionsuppgiften så man får den överstökad. Sen så ska jag nog även ut i detta kalla vinterland för att ta mig en promenix. Hoppas även att ett till klipp ska komma in på ensam mamma söker, vill ju veta vad som hände efter. Är sjukt vettande sjuk av mig! (a) Trist att de programmet är slut nu. Då har man inget att se fram emot på söndagar längre :S

Har iaf inte haft så jätte mkt sovmorgon i helgen p g a bakning i bagarstugan på lördagen, söndagen blev det hyffsat tidig uppstigning för att gå på gudstjänst. (Inom skolan) Fick idag veta att vi inte behöver komma till småföretagande lektionen ímorrn, vilket betyder sovmorgon!! :D Iaf så blev det en titt på skyltsöndagen igår också med julle, kom typ 10 min efter luciornas sångtid pga den hektiska trafiken i stan... typiskt! Men blev iaf lite shopping av knäck och gratis glögg och pepparkakor :)
Gratis är gott! (A)

Tänkte avsluta med lite bilder från Matildas fest i fredags innan station. Enjoy!









Tack för i helgen tjejer! :)


Skyltsöndag

Klockan elva idag var vi på gudstjänst =) inte frivilligt dock;P Himla mysigt ändå! Sedan for jag till skyltsöndan för att lyssna på evve =) Synd att ullis och Julia kom försent och missade lucierna :P ikväll blir det spinning med Julia, om hon pallar;) Missa inte sista avsnittet av ensam mamma söker! /mb


Vill visa hur mitt hår blev efter första tvätten =)

Nu har jag inga produkter i håret och har endast torkat håret med en hårtork! Så här såg håret ut:


etta på spotify


Tagga imorron tjejer :D


Torsdag

Väntar på att ullis ska komma hit, vi ska beställa bilderna för projektarbetet. Sedan blir det att fara tillbaka till skolan igen! Längtar till imorron nu=) det kommer bli king med lite party med tjejerna!:D


Har nog aldrig varit så här platthårig och blond!


1 månad kvar =)

Funderar nog för mycket ibland:S orkar int ;P jobbigt att hålla håret från fukt och även att låta bli att sätta upp det, men ska inte klaga nu:P Idag gick jag, jullan och ullis en stund på stan. sedan skjutsade jag ms till flygplatsen :) Det hade inte varit fel att byta ut skeå mot sthlm för en stund :/ Det börjar bli lite enformigt med station varje månad:/ /marre


Ta bort snön tack!!:D


24-11-10


Då var onsdagen snart över = halva veckan avklarad! :)
Samhällsredovisning bortgjord och andra tråkiga lektioner bortgjorda. S-K-Ö-N-T stavas det!! 
En fullspäckad helg väntas,med fest, bakning, gudstjänst, skyltsöndag å annat :)
Men taggar ändå! Fredag är alltid en dag som är varmt välkommen!! =) Det blir förfest hos Matilda med en massa tjejer, sen ut på station! Tror de kommer bli ball som alltid med bra sällskap! :)

Känner just nu att jag har allt för mycket överskottsenergi och vet inte riktigt vad jag ska göra av den. För sent för att träna, för sent för att hitta på nått och får heller inget riktigt motstånd av mina fighter med daddy ;) boooring... Nä tror ja ska gå ut och rasta mig själv för en stund. Sen blir det nog att filosofera lite med filosofi-läxan och se bartenderskolan som jag missat. C ya later! =)

 


haha old times! ;) Tjejer som hade lite för tråkigt helt enkelt ;)

Hemma efter en keratin complex behandling!=D

Nu kommer det troligen inte vara precis lika platt efter första tvätten, men det återstår att se!:D Skit så silkeslent hår jag har just nu!!:D Love it!!

Före:



Efter:



/marre


Off to go!

Nu drar jag till clive russel för lite förändring =) /marre

"now you ain't around, baby I can't think"




Trivs rätt så bra nu måste jag meddela! Livet rullar på (vad sa jag just?!), lite plugg och endast trevligheter att se fram emot och om jag nu skulle vakna upp en dag och inte känna samma lycka så har jag alltid mina finaste vänner att vända mig till. Jag vet att jag säger det många gånger, men bättre det är för lite - Jag älskar er brudar (ni vet vilka ni är) <3
Har suttit på körskolan idag och kan bara skratta åt mig själv. Var superstolt när jag fick högsta betyg i körkortsteori men inte fullt lika stolt när jag såg resultatet av fas A.......... Aja, bättre lycka nästa gång! ;)
Ska alldeles strax bege mig till gymmet, därefter kommer jag spendera resten av kvällen hos Ms. Det blir girltalk och tvtittande. Det är ju "våra vänners liv" på tv ikväll, missa inte!


Slänger in en finfin låt från Nelly.




Ha det bäst! / Julle

17.35

Matteprov imorron, måste sätta igång att plugga nu!:( Imorron kl 15.00 kommer jag sitta 3h på clive russel och göra en keratin complex behandling i håret:) Hoppas att det blir lättare att styla mitt hår:D Jag vill ha helg nu, speciellt Fredag, hoppas på en kanon kväll hos matilda =)/marre


Fredag

Kom hem från Evve för någon timma sen. Där jag, mb, evve, jessica och johanna kollade lite om lediga lokaler till nyårs och såg lite på idol. Men än så länge så har vi inte hittat någon för ett bra pris eller som är ledig! Aj aj, om någon vet eller har tips på lokal så hör av er!!
Vart iaf inte så länge jag var där p g a att folk skulle upp tidigt imorgon och jobba och jag kände mig allmänt trött efter en hel skolvecka utan sovmorgon och ett svettigt spinningpass just före som förövrigt typ tog död på en.
Dock så har väl tröttheten just nu gått över efter lite socker... ;) Jag som hade tänkt ha godislöfte för mig själv, men ack så sprack det efter en dag eller två. hehe (A)

Här kommer en video som lätt kan tillägna en tår eller två.
Älskar förövrigt denna sång!


Helg =)

Trött efter ett jobbigt spinningpass med ullis, men Julia smet tydligen undan? :P Nu ska jag till evve och planera nyårs med tjejerna! Hoppas det blir lika bra som förra året :D Ska försöka dra mig hem tidigt eftersom imorron jobbar jag 7-12 sedan blir det stan efteråt=)/mb


snart helg

satans jäkla hål säger jag bara! har kastades mellan datasalarna på skolan idag, eftersom jag inte pallar kylan utomhus:/ Blev även utelåst idag hehe, tur att STORA bamse ullis bor nära lilleskutt:D Tack att du hjälpte mig när jag frös som mest! Imorron ska jag förbi stan, köpa en såg till brorsan och svänga förbi clive russel och fråga ut dem:) Men nu blir det att se paradise hotell:D/mb


Rihanna - What's My Name? ft. Drake


=)

En helg kvar till station nu! Tror det kommer bli king!! En vit helg till väntas och kanske lite nyårsplanering och mys med tjejer :) NU: åter till "skoljobb" även kallat, sitta vid datorn och klicka runt på hemsidor som inte alls tillhör någon samhällsnytta ;)



Visst ses vi till helgen? :)


.....

Efter att ha suttit i datasalen några timmar på hålet, kanske detta blir min hårförlängning ;)





Inge FIESTA här inte

Orkar som inte. Skolan tar kol på mig, precis som alla andra hade jag np Svenska idag. Fick skrivkramp sisådär 4 timmar efteråt och blev heller inte glatt överraskad när jag fick veta att jag är kass på att köra bil.
I och med denna h-vetes dag bestämde jag mig för att strunda i gymmet och plugga? Givetvis så har jag inte öppnat böckerna och ska snart parkera mig framför tv. Livet leker, NOT.
Tror att Ulle har smittat av sig, är också inne i någon depp period just nu.
Som tur var är det helg snart och Elin kommer på besök, ska även laga mat och umgås med finaste tjejerna på lördag! :) Äh, livet är för kort för att deppa!





Längtar tillbak till Alanya!!!

Ajuste, jag har varit blond en gång i tiden.

Var tvungen att lägga ut en till :D


:)

Nationella på morgonen och sedan var jag med ullis efter skolan. Mixade lite med kaffet och kollade på youtube:D taggar redan station nu när förfesten är planerad:D det kommer bli kung!

  


Check this out!


update

Budget cappuchino! Att spara 39:- istället för att gå på waynes;)


Onsdag


Svenska B Nationella - Check
Skönt att har prickat av detta från veckans lista. Satt i ca 3,5 timma med skrivuppgiften, får hoppas att det ger bra resultat också :)

Hade i alla fall svårt för att vakna i morse, (som vanligt då). Men mörkret lockar ju inte precis att lyfta på ögonlocken, inte heller detta väder som väntas då man kliver utanför dörren. Så mamma var tvungen att dra och slita i mig i morse, hon tyckte väl att jag snoozade lite för länge, men inte längre än vanligt för min del. Känner som ingen tagg för att cykla till skolan längre då temperaturen står på -16 och skolan är inte heller världens roligaste. Känner bara mest för att sova och gå i ide just nu, tills något kul händer kan jag gärna vakna upp.
Det enda ljuset jag ser just nu är mysiga juletider som snart är på väg, men tydligen alldeles för långt bort....  

Sa just till Marielle att jag ska ta med skopan så vi kan gräva ner oss tillsammans ute i någon kall snöhög.
haha nä men skämt och sido, är bara allmänt trött och less just nu. Har väl tillkommit i en sån där "depp-period" igen.
Aja, nu ska jag ta och bege mig till lillen, ha en bra dag :)

Btw, vad händer på nyårs!?!?!









Lite vinterpix från förra året :)

Pixie Lott - Apologize


Kan det bli bättre?


...

Jaha om man inte festar så gör man ingenting... I helgen blir det lugnt med jobb lördag 12-16.30 och söndag 7-16.30. Jullan är ute och festar med ms, men fest lockade inte mig ikväll :P Det blir att se idol som förövrigt är i luleå ikväll:) jag blev sugen på att testa brazilian browout(hårbehandling) men frågan är om de är värt pengarna, det verkar ändå som att många har blivit nöjd av resultatet :) 2000kr och håller 3-4mån är det värt, typ ändå? hmm/mb

Att göra...

Nu: Paradise hotel
Imorron: Lunch med jullan, ullis och malin :D Shoppa lite julklappar osv
Onsdag: Projektarbete


Måndag gör jag ingenting...


Har nu försökt klura på hur man gör för att lägga in videos på bloggen. Men icket sa nicke så gick det såklart inte..
Är ingen direkt dataexpert som ni kanske förstår ;) Synd, för har några riktigt roliga på datorn från i helgen och från umeåresan :)

Lite småjobbigt var det att stiga upp imorse ska jag säga. Men det blev desto mer vändor till doris där på eftermiddan för att orka med! haha (A) Måste också säga att Jasmine, du lyckas då tammefan med allt!! haha

Iaf så har jag då haft ett riktigt skönt och härligt lov! Ännu ett plus är att vi har lov i två dagar till! hehe ;) Nog är livet allt för bra ibland va??
Har nyligen varit och tränat boxpass med marielle, riktigt skönt faktiskt! haha okej ja avslöjar nu mb vem din partner var ;)
Imorgon blir det att luncha med mb,julia och malin på stan :) kanske någon fler hakar på? :)
Kanske även träning och plugg. Men roligare att räkna upp det roliga! ;)



Bild från i onsdags då jag julle å mb hade bastumys :)


8 November

Då var lovet över.. härligt ändå att vi är lediga två dagar till:D Igår jobbade jag hela dagen vilket behövdes eftersom det kostade jävul att slinga håret fredags:P I Fredags följde jag jullan på mollys, riktigt kul för att vara mollys tycker jag :) I lördags var det tjejkväll hos jullan tsm med malin, evve, denise och ms:D Nu drar jag på box med... gissa vem :P haha /marre



Sötis från lördag:) 


Jag lever

Eller gör jag? Ska fatta mig kort, spenderar hela kvällen/dagen framför TV:n och det ska vara mycket till innan jag festar nästa gång. Skulle även sitta fint med någonting riktigt fett, typ pizza och COLA.
Tur att jag har brudarna som alltid finns till hands <3



leelove

Love yah!

Jag kom nyss hem från Umeå, tillsammans med ms, ullis, malin och evve:)♥ Gårdagen började med fika på waynes där vi satt ett bra tag, sedan hade Malin hört att det skulle vara drag i Ume så vi åkte till corona för att skaka rumpan på en tisdagkväll;D Tack för spontan resan tjejer!:D Ikväll landar Julia klockan sju i skeå, så kvällen spenderas med favvo tjejerna :D/marre


Man lever bara en gång


Idag har man varit på waynes på stan och fikat med fina brudar :)
Vi bestämde även för att ta en spontantripp till umeå ikväll för utgång! Har hört att det kommer att vara mycket folk där ikväll, det är tydligen nått speciellt för gymnasieungdomar :) Blir jag evve,mb,ms och malin som åker, kommer nog bli kanon!! :D
Nu ska det duschas och fixas, Ha de !


Synes på Corona!!


1 November

Igår var jag på ikea hela dagen, kändes ovärt för mig eftersom det blev inget köpt :/ Idag har jag hunnit med träning och jobb.. Imorron blir det fika på stan med Evve, Malin, MS och Ullis:D Det blir kul att träffa er igen :) Då menar jag inte ullis eftersom vi liksom hänger med varandra jämt ,haha :P det blir kul att se kanske evve som årets lucia! Jag lovar att rösta på dig!:D /marre

Julia får gärna komma tillbaka till skeå nu, saknar dig!:( ♥


RSS 2.0