För vi har bara ett år kvar, ett år kvar tjalalalala

Ja, första skoldagen är nu avklarad. Kändes inte allt för roligt måste jag säga, kul att träffa alla igen dock.
Kan väl inte direkt klaga över mitt schema slutar innan 1 både tors&lör känns underbart! Däremot kommer jag att sakna min sovmorgon (en timma, bättre än inget) på måndagar. Men men, man kan inte få allt här i världen.
      Sen kan jag lixom inte förstå att det är ETT ÅR (!) kvar. Helt otroligt! Tiden går så fort. Tänk om ett år, då befinner jag och mina finaste i Norge och trängs i någon inte allt för lyxig lägga ;)
      ÅÅÅ just nu så vill jag bara att ni brudar ska ta och komma hem! Känns väldigt ensamt här.. Tack och lov har jag fått spendera hela helgen med bästaste Elin och igår umgicks jag med Akka :) Mys!!
       Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, fara till gymmet kändes inte all för lockande. Ska nog ta och krypa ner i soffan med en stor kopp té, känns som att det är det enda jag gör just nu? Chillar..... Nog för att det blir andra bullar till helgen, klackarna i taket och premiär för station!

Aja, gud vad jag svamlar. Ska dra nu S kallar.
Höööööres =)




Nej men inte vill jag tillbaka inte, nej nej.............


Dricker té i min ensamhet

Försöker fylla ut det tomrum som ni lämnat efter er..  Mina finaste tjejer bestämde sig för att fly från Skellefteå i morse och jag sitter här ensam kvar. Skulle kunna göra vad som helst för att vara med dom just nu. Har nog aldrig känt mig så ensam. Tur att jag har finaste Elin som kommer på besök i morgon, annars hade jag nog avlidit här och nu. Deppigt inlägg från en grinig Julle, skyller på vädret 5 grader ute och kolsvart. Kunde inte bli värre.
Ska ta och hoppa i duschen nu, sen hade jag tänkt att krypa ner i soffan med en STOR kopp té.

Hoppas att ni får en underbar vecka brudar! Sola och parta åt mig med :)
  

Den här bilden är so last year ;)

Puss / Julle


You're out of my life



HAHAHA, var bara tvungen! 


Packar!!!

Nu känner jag mig en aning stressad med att packa sakerna till tunisien!:) Har jobbat 7-12 två dagar nu.. Jag som trodde att jag hade jobbat klart i fredags med det behövs tydligen mycket personal på hemtjänsten nu:P Men pengarna behövs! Ikväll åker evve och resten av skellefteå till turkiet;) Ni får ha det så bra tjejer!!:D dansa loss på the doors! Vi bestämde oss för att åka till tunisien istället:D första gången i Afrika:) planet går 06.00 imorron så det blir en tidig kväll..
/Marre


Pdol


Så jäkla skönt!:D

Väder Hammamet


Tack för att ni finns!<3


Tack för i helgen tjejer!:D

I helgen har jag, evve, jullan och ullis varit i min stuga som ligger i bushen :P Tur att jag har er! ni är bäst:D Ikväll har vi kollat in solnedgången i falkan och tagit farväl till varandra innan alla åker utomlands (utom jullan då);/ Vi får träffas när vi kommer hem!! Då blir det att bada badtunna i evves stuga:D<3 /Marre



<3

Shit så härligt att ha jobbat klart för sommaren och att det bara är 5 dagar kvar till jag, ullis och ms far till tunisien!:) Det uppdateras inte ofta på våran blogg, så måste väll ta tag i det om inte jullan hade tänkt göra det??;) Nu sitter jag i stan i den här jäkla värmen och väntar in evve, jullan och ullis.. Ikväll drar vi till min stuga:D /Marielle


19 augusti :D


Hotell Emira i tunisien :D


Lördag



Tack för igår tjejer! ;D (Bilderna snodda från evves blogg)

/MB


RSS 2.0