Update från Oslo

Hej hej på er kära läsare!
Tänkte ge er en liten uppdatering av vad som händer i våra liv här i Oslo....
Dagarna ser ungefär likadana ut och maträtterna likaså.. ;) hehe
Dvs: Vakna, slänga i sig lite havregrynsgröt och äggmackor, sedan ut och söka jobb. Sedan handla på Kiwi >Laga middag som 80 % av gångerna består av FISK, > Ligga på soffan och stirra upp i taket och fundera över livet och vad man ska göra.. > Spela lite kort, > kolla på bondesökerfru/ något liknande på datorn> njuta av en underbart god tonfiskmacka med te eller något liknande >sova. haha! Då vet ni! ;)

Har dock varit på en "intervju" idag, som var väldigt kort och ska provjobba på måndag i en kiosk en bit bort från centrum. Sedan blir det även att ladda upp för troligen en seriösare intervju på tisdag angående lagerjobb. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

På torsdag flyger jag tillbaka till Skellefteå för begravning... Känns inte kul alls, men ska bli kul att få träffa familjen och viss släkt ändå. Håller tummarna att jag åker hem med ett leende på läpparna av jobb. Men den som lever får ju se! ;) Snart ska jag pallra mig in till stan, som ligger typ några meter bort. Får se om jag möter upp Julle och Mb också. Annars så har vi det väldigt bra här och trivs bra i vårt lilla kollektiv myggan. Trevliga rumskamrater osv. Troligtvis så lutar det mot utgång ikväll, får se vart det blir dock. Ha en bra helg alla! Kram :)
// ullis

Pga att internet är så segt här så blir det inga bilder i detta inlägg... sorry

Onsdag

På dagarna söker vi arbete på stan och kvällarna söker vi arbete på internet.. :P det lär ta ett tag innan vi får napp tror jag :/ Fick ett e-post av stockholm att jag skulle få jobba på en hemtjänst där om jag ville, känns liksom svår nu när man är i Oslo ;S Igår drog vi på vinbolaget och köpte en dyyr vin flaska :P i helgen blire antingen "grillparty" med fisken (grannen). Får se vad vår vackra innergård har att erbjuda :/ /marre


<3


Myggan är nu vårt nya hem



Första morgonen i Oslo

vaknade nyss upp i Oslo.. :P känns lite overkligt att vi bor här nu :) Jag kan säga att utsidan ser för taskigt ut medans insida är bra, vårt rum är ganska stort så vi är nöjda! Igår gick vi en lång promenad till Johnny och blev lite avis på hans balkong.. Nu tänkte jag kolla efter om duschen är ledig ;) höres / Marre


Dagen före dagen!!

Oherregud.. kan inte fatta att jag reser,flyttar vad man nu ska kalla det IMORGON till Oslo!!
Hoppas att det kommer att gå bra och att man inte kommer att få allt för mycket hemlängtan! Men till första del tänker jag på jobbfronten. Men det är bara att kämpa på! =) Nu har jag vägt mina väskor ett antal ggr denna kväll, är orolig att det blir lite för mycket vikt!! :S Hoppas jag får hoppa på planet ändå!
Hade en mycket trevlig och god lunchdate med finaste tjejerna idag! Kommer att sakna alla mycket!!! <3 Men för er som vill kontaka oss så kommer ni att kunna nå oss på skype inom en snar framtid!
Nä nu ska jag ta mig någon macka, sen ska jag försöka varva ner och få någon slags sömn! Vi hörs mina vänner! :) // ulrica

Lägger in en bild från studenthelgen, som var underbart varm och fin! =)



Tack för att ni finns! <3






RESFEBER!!

....Resbefern har nu börjar stiga reeejääält måste jag säga!! Bara 1,5 dygn kvar innan vi åker med planet från skell mot arlanda, sen OSLOOO!!! Helt sjukt. Kommer nog bli en erfarenhet och mycket nytt som man kommer att stöta på! Att stå på egna ben, utan sina päron, i en annan stad, i ett annat land, ja det kallas nog vuxenpoäng. Det här kommer nog bli sjuhelvettes spännande må jag säga.. Har packat en del nu och det börjar så småningom likna nått! Har vägt väskorna och är rädd för att det kommer bli övervikt, men jag tror att jag kommer att klara mig men en anings marginal! =)

Nog som det är ska det bli jättekul att få åka iväg, men dock så känner jag inte riktigt att det är rätta tillfället just nu beroende på att jag har en kusin som just nu är väldigt väldigt sjuk.. :( Vill bara påminna er alla som läser detta att håll hårt i vad ni har! För ni vet inte vad ni har förrän ni förlorat det!

Humöret och känslorna går alltså om vartannat, ledsen,glad,ledsen,glad just nu... beroende på olika anledningar :/
Imorgon blir det i alla fall att träffa finaste vännerna och ta avsked med en riktigt smarrig lunch! Det kommer att bjudas på kräftor, paj och troligtvis någon smaskig efterrätt till också!! LÄNGTAR! :D











Kärlek till er! <3

Nystart!

Då har man varit i marmaris, bokat flygbiljett till oslo, betalat första hyran och på fredag lämnar vi Skeå :) Shit asså första gången man bor själv så lär det bli tsm med kackelackor (bäst att förberedda sig på det värsta) ;) /marre


Tack för en underbar vecka i marmaris! :)

Partytime!!!



Ses på mollys!

1 September

......oh gosh! Nu börjar det verkligen lida mot höst som ni ser på datumet ovan mina vänner!
Tänkte göra en liten uppdatering och vad som har hört och hänts på senaste. Har cuttat håret en del, har spenderat ett antal dags och kvällspromenader med "särbon" Julle. Beroende på att typ varenda en befinner sig utomlands just nu!! Har även levt som arbetslös i ett antal dagar för mycket, vilket har gjort dagarna långa som åår ungefär!!
Träffade iaf Malin ett tag idag och bara hade lite catch-up och tog en kopp kaffe osv, trevligt var det! :)
OCH.... här kommer det. Om ca 7 dagar om allt går som det ska så befinner jag,Marielle och Julia oss i OSLO!! Kan inte fatta det själv, men så är läget. Eftersom att det har varit ungefär världens svåraste uppdrag att hitta en lägenhet för ett vettigt pris osv i både Trondheim och Oslo som vi kollat, blev det tillslut kollektiv i Oslo.

Så nu börjar alltså allvaret, paniken, nervositeten, glädjen och allt vad det kan vara spridas i kroppen!!
Imorgon träffar vi ÄNTLIGEN vår lilla och söta Marielle, som har spenderat en vecka med sol och bad i Turkiet med Evve. Ska bli kul att ses!! och vi har mycket att göra nu inför resan!
Ska nog försöka ta och pallra mig till gymmet nu och använda sista gången av 10-kortet, sen är det gone.
Ha en bra kväll readers! pusss & kram // ullis




Bilder från Ms stuga! :) Välkomna hem bridzz! Även du ms!! Som har befunnit dig i sthlm allt för länge... hoppas på en varm kram och ett avsked innan vi åker! <3

RSS 2.0