lite fest bilder från myggan


Tirsdag

Längtar till helgen eftersom helgen som var spenderades dreglandes hos stenrika brukare och i ett kollektiv som inte vill vara tyst ;/ Jobb fram till Fredag sedan blir det fest på svenska föreningen ;) btw den 20/12 flyger vi hem till skeå för att fira jul och typ nyår hemma! :D saknar er där hemma!! /lill'n


Det är dags för fredagsmyys!

..Det är vad det blev idag och ikväll. Skönt att ta det lugnt efter en jobbvecka :)
Har sett lite bonde söker fru och nu ser vi True Talent. Ska även tillägga att vi har väldigt schyssta rumskompisar. När jag kom hem från jobbet möttes jag av 3 stora chokladkakor på 190 gram vardera + en chipspåse som var VÅRA! + Att vi nu har fått en gratis familjepizza att dela på av Jocke! Schyssta puckar alltså! ;)
Nu; Åter till Tv-tittandet. Ha en bra helg kära vänner!
// ullis

2011-10-18

Hej hej bloggen!
Bra gjort av Marielle att göra ett inlägg tidigare tycker jag! Måste kanske återuppliva denna blogg känner jag.
Ibland har man verkligen ingenting att skriva, men ibland kan det bara vara skönt att skriva av sig. :)
Livet rullar väl i alla fall på här i Oslo. Dagarna går, fast kvällarna går låååångsamt!! ALLDELES för långsamt!
Men ikväll ska jag inte bara sitta på arslet mitt och göra ingenting, för det blir nämligen zuuumba med Lovisa och + två till jäntor! (som de säger här). Det är gratisträning idag, får se om det blir att köpa gymkort på det stället eller inte. Har snyltat några gånger nu och känner att det är dags att skaffa sig ett eget kort! Skönt att ha något att göra på kvällarna också :) Jobbar ju på dagis på dagarna, (för er som inte vet) och hoppas snart få något vikariat på något dagis a k a barnehage, men det verkar svårt. Aja, det rullar ju in cääsh på kontot iaf ;) hehe det är ju det som är huvudsaken! Hoppas ni har det bra i Skellefteå, Stockholm, Göteborg, Norge och allt vart ni är.
Längtar förövrigt till jul så att det inte är sant!! Underbart att bara få komma hem och mysa med familjen och vänner! :) Måste dock boka flygbiljett typ NUNUNU eftersom att allt tar slut! Lutar dock åt en resa till Umeå, eftersom det knappt inte finns någon till Skellet. Aja, detta var en liten update från mitt lilla liv. Hoppas ni har det bra! :)

Lägger upp en bild från förra helgens festligheter på myggan! ;)
På återseende! // Nilsson

tänkte att bloggen behövde ett inlägg..

Nu har jag jobbat de senaste dagarna på hemtjänst åt dom rikaste i Oslo :) är lite less att arbeta på hemtjänst men det kan ju inte vara lika hemskt som att jobba med tjuriga barn eller hur Lollo ? ;P Det svåraste är att hinna med bussarna och hitta till vårdtagarna och sedan gillar jag inte att det snart är as kallt ute :( Imorgon tänkte jag skippa att jobba eftersom jag har lyckats blivit smittad av Julle :/ Annars har vi "festat" en dag varje vecka förutom i helgen då jag och ullis DEGADE framför vår nya tv :) Tänkte boka flygresa hem till jul men funderar fortfarande vart man ska fira nyår :/ Vill ju inte vara här på kollektivet då och sedan är jag inte så sugen på att stanna i skeå heller :O / marre


RSS 2.0