Ingen skoldag

Hej hallo!
Halken är nu avklarad! Mycket rolig och lärorik dag. haha :) Tjejerna och trafikläraren i min grupp var schyssta, vilket gjorde dagen ännu roligare :) Kom nyligen hem därifrån, jag tänkte vila lite från min paltkoma innan jag ska sätta igång med NK-plugg :/ Kollade nyss vädret och det ska snöa på valborgs :S:S Vadå slocknar inte brasorna då ? :/ det blir väll kanske att fara direkt till station? :P/marre


Gårdagen







Äääntligen har snön börjat tina ordentligt! Jag trodde seriöst att vi skulle få tillbringa midsommar tillsammans med snödrivorna. Skulle iaf inte tacka nej till detta väder på Valle. Kom igen nu, mer än tre grader kan det väl ändå bli?! Sol också tack.


Nu kallar matteplugg, sen blir det Hollywoodfruar och en tidig kväll.

/Julle

Håller tummarna för vädret !


Nu är valborgs planerad! Det blir grillning hos Jullan med trevligt folk, sedan vidare till brasan ( och station 8 om inget annat händer? ) ;D


Prommis/bastu/baksmällan


Här kommer lite smakprov från kvällen..
( obs ta posebilderna med en nypa salt! haha )



/brudarna ovan


Beslutsångest

Jag sitter här med beslutsångest :S Det är tydligen fest på norsjös hotell :) Ska man följa Linn dit eller plugga/dega i soffan/fara till stugan ??? :S Kan någon hjälpa mig? MS ska ju också dit så det lät lite lockande ;) Gårkvällen var jätte mysig så länge det varade :P Jag, ullis, Linn, Nadja och hennes kompis beställde buffén på Calles :D Vi kunde stanna där tills klockan slog kvart över nio, då vi var tvugna att fara pga Nadjas ålder :S Tanken var att fara till olles men det blev mys hos Linn istället :D
/Marre


22 April

Tjenna tjenna, sitter nu här å lyssnar på lite sköön musik =)
Idag har jag iaf hunnit med körlektion på aha, + teoriplugg = ÄNTLIGEN AVKLARAD FAS A EFTER TYP 18 FÖRSÖKET HAHAHA PINSAMT I KNOW! :] + fas B :) Nu ska jag ta tag i teorin så jag får det här ur världen snart...
Vi började nämligen 12.20 idag rätt chill, fast dryyyga lektioner dom tusan! Geografi x 2 och svenska. Har typ dissat engelskaläxan och pluggat teori ist idag. Aja, shit happens!

Imorgon är det Fredag och det känns inte direkt helt fel!! Planerna än så länge är att först gå på stan en sväng, möta upp jullan, akka och mb och ta en fika kanske planera inför valborgs. Sen på kvällen blir det nog laserdome + middag på calles med nåra från klassen :) Dock försöker vi ragga upp lite fler folk! är bara 4 st än så länge haha ;)
Det känns knappt som man hinner andas och det är Fredag!! ;D
Dessutom är det bara 11 dagar kvar tills vi far till Vougga! :) Då taggar vi!!

 

Pz/ullis

10% rabatt på H&M idag :)

Jag passade på att beställa hem lite grejor från hm.com som ska användas den 3 juni :D / MB

















Det var ett tag sedan vi såg till den här goa bruden :(



Jobbnarkoman ? :)


Inväntar ullis, sedan promenad i solnedgången :D



Snart väntas Söndagsångest! :(

Askmolnet ska stanna kvar en veckan till. Hoppas verkligen att det försvinner sen ! Vi vill ju inte riskera att resan blir inställd! Förra gången som vulkanen bröt ut så fortsatte det ju i ett helt år. skiit :S Gårkvällen bjöd inte på något annorlunda, skrattkalas och emo cut som vanligt tillsammans med mina goda vänner julls och ullis ;/ hmm när ska vi ta tag i våra liv ? haha..
/Marre


Sweetie <3


Känner taggen!

Har övningskört för första gången, hoppas att ni stannade @home? Nämen skämt å sido, fick typ 10000 motorstopp i början men sen flöt det på rätt bra ;) höhö Snyggt att jag inte hade någon koll på vad som var vad?

Jag: Är det här bromsen?
Pappa: Men nej herregud, det är ju kopplingen?!
Jag: Jahaaa, men jag var sjuk när vi skulle gå igenom det här på körskolan
Pappa: Det märks...........

Ja som ni märker är jag ingen ELIT men snart så har jag körkortet i min hand! NOT.
Vore somsagt sjukt härligt att ta bilen och dra iväg noggerst..

Mb, ulls när blir uppkörningen?! Det börjar bli dax nu tkr jag (snålskjuts överallt inte dåååligt) ;););)

Ska ta tag i städningen nu, mitt rum ser ut som ett bombnedslag!



bild google.

Hades J.

"Like a drop in the ocean"



Säger som Linn Ö: Äh, jag ska bli nunna.


Ork it.................. Har inte ens öppnat skolböckerna heller, vet inte vad det är för fel på mig men jag har verkligen ingen lust att lägga energi på sådant jag aldrig kommer ha användning av. Kemi A kan ta sig!
Det enda positiva just nu (varför blev jag så sjukt neg?) är att jag har fetaste sovmorgonen i morgon eller iaf näästan börjar 10.30

Ska ta och försöka ta mig i kragen nu.

       

Jag vill vara i stugan. Fiska. Vara med min käre barndomsvän. Sola. Bada. Bort. från stan. bara ett litet TAG.

Adios/ En inte allt för peppad Julls.


Torsdag

Hej hallå! Den 15 april idag och jag har fått lite cash från provjobbet på krysset :P härligt ! Pengarna sätts direkt in på sparkontot :P det gäller att hålla hårt om stålarna! :) vi får se om man får nå sommarjobb :/ hoppas det! För övrigt har vi bara en lektion idag :P Veckan har gått jäkla snabbt och det är ju fredag redan imorron :D Vi har matteprov imorron som jag tror kommer gå lite sådär :( Men men nu är det inte länge kvar till sommarlov! Två veckor skola, sedan vougga en vecka, sedan tre veckor skola (+ två lovdagar), sedan är det turkiet en vecka och sen är det SOMMARLOV !! :D / Marre

 


Skola............

Funderar typ att göra som MB, bojkotta skolan ;) Nämen skämt å sido, orkar verkligen inte med alla läxor prov osv. Är grymt skolless! Hade suttit fint med en veckas lov till, minst! Ska snart dra iväg på Xumba med Ulls (Mb orkade inte?) som förövrigt är något nytt på Friskis, tror att det kmr bli awesome :) Är gode peppad på att börja träna gärnet nu eftersom att det är endast 50 dagar kvar (?!?!?!?) tills jag och Mb befinner oss på Kelopatra Beach!! Skulle sitta fint med en magruta eller två (hahaha trodde jag på det där själv eller?) vill som inte ligga på stranden som en valross...........
Funder på att trycka i mig nå krubb innan jag drar iväg, är gode hungrig!



Smell you later,
/valrossen


Jag tror jag skiter i skolan nu, vad sägs om sommar ?! :D


3 April

TJENNA BOYS AND GIRLS!!
Måste bara säga att de är fördundersuperdupermegabra väder ute å ja sitter inne!! :O Inte bästa alternativet nu men.. eftersom man har igensnöad baksida går det nämligen inte att sitta ute å sola än.. :/
Måndag och tis över , skönt! men ännu skönare kommer det vara när fredagen är över. Vi har ju nämligen matteprov på Fredag, och tror du man har börjat? Svar: Nej!
Måste börja ta tag i livet nu.. eller så väljer man att ta fram kniven ist haha skoja ;)
+ En inlämning till imorn, psykoskit som ja inte ens har börja med än :S ajaj!! 

Här kommer iaf nån bild från jag julle och Linas utflyckt till älven i söndags :) 7kt härligt var det!! 



// Bullenwashere


 

Bilder från igår









HolA!

Tjenare! Sitter kurerad framför tv och ber till gud att jag ska få vara frisk i morgon. Har nämligen haft magis, men nu är jag sågott som frisk. Hade endast feber igår och nu har jag inte ens det, tror att Gud har lyssnat på mig! ;) Tnks.
Har egentligen 1000 saker jag måste göra; söka jobb, sy fast pärlorskitet på klänningen, städa, plugga osv osv. Ojoj.. aja får hoppas på att jag har mer energi i morgon.
Ska även sminka mig på Make up i morgon, har ett presentkort där =) kulkul. Dock så blev MB gode missnöjd med hennes ögonfransar och de som känner mig vet hur noga jag är med dem, blir de inte som jag vill kan jag göra om dem om och om igen. HAHA, sjukt jag vet! Luktar fjortiiiiiiiiiiiiiiiiis.


 

Kanske det blir något som denna makeup?
HEHEHe,

Nej nu ska jag slå på ngn bra film.
Adios!
/Julle

HAHAHA ;D


Dagens film!! vv



Pusshejs/UlricaNisseNilsson ;)

Stan

Idag har jag haft körlektion och gått på stan.. Lunchbuffé på tatong med akka, ms och ullis :D Sedan blev det att jag och ms gick på stan i ca fem timmar ;P Inhandlade två tröjor och ett par örhängen till de, eftersom de typ hade nått extra erbjudande så tänkte jag vara smart att spara pengar, men men de slutade med 0kr i börsen :S Det blev ju även att jag köpte en skinnjacka från vila:) är jag bankrutt nu eller va?! :S Ett nytt pass fixade jag också till utomlandsresan :D längtar så jäkla mycket ! /marre


Igår



Klassåterträff

Hej hallå !
Påsk-helgen bjöd på mys hos evve och middag ute, övernattning hos ms och en massa gosaker :D De soliga dagarna har jag spenderat nedgrävd i en snögrop på baksidan ;) Ikväll blir det klassåterträff som evve har anordnat " festfixarn " ;D Det blir Bowling och sedan hoppas jag att evve och ullis kan komma med några lekar :D Det blir nog inte så sent för min del, eftersom jag har körlektion halv nio imorron :( Nu ska jag ut och köra lite bil med daddy.
/marre

Skolavslutningen i 7an :P


5 April

Igår vart det övernattningsparty hos ms :) Jag, julle och mb var de som slagga där men vi fick besök tidigare av evve och matilda :) Det blev lite festplanering, allmänt gossip och massagetåg! :) Tänkte att de skulle bli en hyfsat tidig kväll, men inte så lätt när man är med tre pratglada tjejer omkring sig! ( iaf två nattugglor )
Somnade väl vid halv 3 nångång.. :P Idag hoppas jag att det blir ett träningspass som väntas, känner att det är ett måste efter allt jag har tvingat ner i magen ;)


Här kommer iaf lite bilder från backen igår!! :) ( snodda från evves blogg )


























2 månader kvar!!

Nu är det två månader kvar tills jag och MB drar i väg! ÅÅÅÅÅÅÅH så underbart! Längtar så otroligt mycket :) Har varit en sväng på stan idag med Elin, som kom på besök igår och stannade tills idag trevligt trevligt! Men iaf, så la jag av en alldeles för snygg bikini =) Har typ inga pengar eftersom att jag måste spara allt till Alanya men det är ju ändå nåt som jag behöver.
Sen säger jag bara TUMMEN UPP för vädret! Har varit ute o ch stekt ett tag nu (wtf det går inte att få bort feta texten?!) har som blivit gode röd i fejjan! Ajajjaja..
Ikv vet jag inte riktigt vad som händer, var sugen på att hitta på ngn men det verkar inte vara ngn som nappar. Hoppas att he orn sig!
Nej nu blir det prommis med Lina i det vackra vädret :)

HaDe

Jullss 

Tjenna blogg'N!

.....Idag är det då påskafton och spenderas i princip som en vanlig lördag för min del. Eller vänta nu är det lördag idag? Jo, haha blir ganska så "dagavild" nu när det är lov...
En snabb uppdatering: 
I fredags vart det iaf hockey, mycket snack och mys hos evve med en drös tjejer :)
Sen igår blev det besök på sunnanå hos malin :) Det var typ tänkt att vi skulle fika, påskpyssla osv men de blev inte så mkt av.. Vi chillade ist såg talang, solsidan, spelade kort och såklart tryckte vi även i oss en massa go'saker!! :P haha en riktigt Trycka-i-sig-allt-vad-man-kan-dag blev det för min del... usch haha ;)
Som tur var blev det en sväng till gymmet på förmiddan igår =) hehe 

Torsdagens master:                Fredagens master:
           
Nä nu ska jag nog ut å röra på fläsket tror ja ;) .. Sedan väntas 85-års kalas. Nämligen morfar som fyller stort! Här ska de firas! Jullan ringde å fråga ifall vi skulle hitta på nått ikväll, vet inte vad än men he blir säkert bra! :)

Lördagens troligen blivande master:



Vi höres!
xoxo/Bullen

RSS 2.0