Lov

Hallå! Nu är det påsklov i 1½ vecka! Älskar lovdagar :) Det ska bli sol i helgen och varmt! Hoppas det blir att fara till stugan då :D Imorron ska jag köra och efter det ska jag sminka mig på make up store :) Mitt presentkort går ju ut snart så det är nog läge att använda det :P torsdagkväll ska jag vara med evve, jullan och bullen, det blir middag ute och sedan mys hos jullan :D

 


skratt & gråt

Remember me var lite seg ibörjan med riktigt bra i slutet! Tur att han är vampyr i twilight :D Lite störd blev jag på jullans känslomässiga bergodalbana, det började med skratt och slutade med gråt :P
Station var galet kul, tjejer som ramlade ner för trappan med huvudet före och en kille som hade blod fulla handen :S Man kan då inte kalla det en lugn kväll :P Läste nyss att det är 18 i umeå på långfredag, paradise deltagarna skulle typ komma :P Jag blev taggad på att fara! Det skulle kirra om ms fixade sovplats och linn bilen :D eller vad säger ni ? ;)

5 veckor kvar till valborgs och det snöar ? :/ Brukar inte typ snön vara borta då?? 10 veckor kvar till värmen .. 11 veckor kvar tills vi går ut 2an :O Happy face ! :D


KUNG!

Om man ska sammanfatta gårkvällen med ett ord så får det nog bli KUNG!! :D
Kom tyvärr ut lite sent, kom till förfesten vid niotiden.. men vi var då välkomna ändå :) hehe
Linn var minst sagt övervänt då vi skulle komma å hämta upp henne hehe
Rätt så chill förfest iaf med endel trevliga prickar också =) Vi ville även komma oss iväg i tid till Station för självklart ville vi ju inte missa å träffa baagge! ;) Så vi tog en taxi vid 11 tiden och humöret låg på topp som alltid!
Och vi röjde självklart på dansgolvet!! haha alltså det kändes seriöst som att halva skell var där å jag menar det!
...Nog har man lite smått ont i fötterna idag men de är väl så det ska va!

Ikväll blir det iaf bio med jullan och mb :) Vi ska se Remember me, som alla pratar om är en sevärd film så vi får väl se om ryktet talar för sig! ;) Ett extra + är ju att Pattinson är med i filmen!! Grr ;)


Overandout/ullis


27 mars

Jasi, idag är det 27 mars och det är i princip snöstorm ute, ska man skratta eller gråta?! Tragiskt måste jag säga. Aja, det är iaf snart bara 2 mån tills jag och Mb chillar på beachen med en drink i handen ;) UNDERBART!
Förövrigt så skulle jag gifta mig today, antar att det blir en annan gång isf. Spårad kväll igår, det går faktiskt att leva utan station har jag märk ;) Nog för att jag är rätt så avis på brudarna som dansade asset av sig igår! Fyyyy så orättvist. Insåg just att det var otroligt länge sedan jag skrev, antar att jag har gått och skaffat mig ett liv ;) NOT. Har bara inte orkat blogglicious.
Ikv blir det myspys med brudarna! Vi ska planera inför sommaren och prata endel gossip :)

Slänger in världens bästa låt?

Party! ;)

Då var plugget överstökat och nästa veckan blir det endast tre skoldagar(ledig skärtorsdag) !! :D Idag blev det en kortis på stan med Ullis och Jasse, men jag drog tidigt pågrund av de ynkliga 84kr på banken! :( Man får väll be pappa betala ikväll, haha ;P Ikväll blir det förfest med ullis och linn i nån lägenhet i stan och sedan blir det att dra till station för första gången :D Pepp!


Taggar inför morgondagen :D


Sunny day =D

Nu väntas körlektion och senare blir det att plugga på svenskan och psykologi uppgiften. NK-prov, engelska redovisning och PL. Check! Nu återstår två redovisningar, engelska prov och psykologi-inlämning :( Hur ska man även ha tid för körkortet och att hinna ikapp på matten ? hinner jag träna med jullan ikväll ?? :S Påsklovet nu tack! /MB


Niggah nästa!! ;)

.... Det är världens bästa och finaste väder idag och vad tror du man måste göra en Söndag?
Svar: PLUGG,PLUGG och ännu mera PLUGG! Fy i fan så booring.. Men de måste göras. TIll veckan väntas alltså:

Må: Engelskaredovisning
      Idrottsprov
Tis: Pedagogiskt inlämning
Ons: Engelska nationella
Tors: Geografiredovisning
Fredag: Engelskaprov, Psykologiinlämning

Fredag kväll väntas däremot STATION 8!! =D Fy vad det ska firas efter denna helvettesvecka är över...
Obs: 2 Veckor kvar till påsklov och hur underbart är inte det på en skala??!?! :D

Har nu varit ute en sväng me volvon med papi, nu väntas promenix och plugg..
Ett STORT PLUS på att vi börjar 10.30 imorrn!! weee happyface =)

Hoppas på att bli såhär brun/svart efter dagens promenix:



haha jag och Sofia i 9:an före brännbollsturneringen som aldrig blev av för att det spöregnade...

Peaceout/ Tha Niggah to the left ^^


Plugg...

Nu: Plugg
Ikväll: mys hos jullan!
Nästa helg: Station 8! :D



/marre

Walking on the snow ;D

Jag som ettåring :P /marre


Boys boys boys

Hallå!

Yeees, jag lever trots att skolan har börjat om. Är gode så skoltrött.. tur att det snart är lov igen! Däremot har vi inte så mycket läxor? Har knappt gjort en enda läxa i veckan, uuunderbart =)
Förövrigt så längtar jag bara tills jag får börja träna igen. Känner mig som typ dunderklumpen har inte rört på mig (bortsett från promenader) sedan 3 veckor tillbaka. Funderar på att bryta löftet om att inte idrotta på drygt 2 veckor och köpra body pump i morgon, gryymt taggad! Aja, får se hur jag gör vore ju verkligen onödigt om det skulle hända ngt.
Har just kikat klart på roomservice och sett Life of Ryan i pausen, vilket charmtroll! HAHA har just kommit på mig själv, i varje inlägg skriver jag om någon pudding. Finns det något bättre än att dreggla över heta boys? Knappast ;)

Hade tänkt att krypa mig till kojs med min nya VR som har dimpat ner i brevlådan!

Mååååste bara slänga in en pic på denna going


Sen måste jag bara berömma honom för hans otroligt snygga tattoo!



Nu sängen natti!
/ Kottefnatt

Sleep well

Mycket plugg innan påsklovet ! :(
v.11
Fredag:NK prov, engelska läxa
v12
Måndag: Svenska redovisning och idrottsprov
Tisdag: Inlämning av ledarskap-uppgiften och redovisning
Onsdag: Engelska muntligt nationella
Torsdag: ev redovisning i svenska
Fredag: Engelska prov, Inlämning av psykologi-uppgift ( station 8 !)
v.13
lärarna lägger säkert in massa läxor här också >:(

Åhh jag är less skolan nu. Vill ha lov!!! Nu ska jag sova i min nya säng ( sängen anlände från ikea nyss) :D /MB


Bilder från idag






Backen imorgon :)

Hej hallo ;) Imorron blir det bygdsilium med klassen :D Det blir premiär-åket för mig :P Snön försvinner typ snart och har inte ens hunnit testa slalom skidorna eller snöskotern, inte bra ! :( Melo-vinnaren blev ju min favorit Anna:P haha jag tror det var min röst som hjälpte henne! Hon var min favorit i idol också ! Hennes audition var ju så jäkla bra ! 


" Gällivarehäng fan va fint! "

Känner mig på gott humör efter en spenderandes helg i Gällivare, dundret :) Har alltså ej haft tillgång till någon dator på några dagar så har inte kunnat hålla uppdateringen riktigt på topp, men tjejer nog har ni kämpat på bra nog! ;) .. 
Såg iaf melodifestivalen igår, Visst var Anna Bergendahl en värdig vinnare, men visst drog sig då ögonen mest åt sockerbiten ERIC SAADE! ;) F-R-E-S-C-H STAVAS DET!! ;) hehe 
Håller med dig jullan fullt ut på den biten!
Imorgon ringer väckarklockan iaf vid 10 nångång, JA ni hörde RÄTT! Har sovmorgon till 11.10 DET GILLAS STARKT!! 
Här kommer iaf några smakprov från åkningen i helgen :)




















Pz Bullenwashere


"Manboy"

Vilket strålande väder det har varit idag! Har suttit ute på balkan och solat så gott som hela dagen, har dock inte fått någon färg ser snarare ut som en kräfta! HAHA nämen lite kanske man har fått? Iaf så satt jag bänkad framför Mello igår och jag är nog inte den enda som tycker att Eric Saade är otroligt fräsch?! Mjaoouu.. sen är jag nog ensam om att tycka att  Darin (som alltid har varit min drömprins) är väldigt charmig! Något som är mindre roligt idag är att Sis åkte hem för ca en timma sedan. Det blir alltid så tomt när hon far hem :( Hade iaf tänkt att hoppa i duschen nu och käka lite krubb, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Måste även säga GRATTIS till både Akka och Mb (lite smått avis sådär) som har kirrat jobb! Duktigt jobbat brudz :)
Nu är det bara jag och UllzZ som måste skaffa oss ett arbete, någon som har något förslag?! Kan inte dirket påstå att det är lätt nu när det är så dåliga tider.




Aja, slänger in en bild på Sveriges pudding!




Pz, Julls.

finalkväll

Idag har jag varit på stan, inhandlat två bikinisar från hm, en svart och leopardmönstrad :) Det lär behövas till alanya :) Jeans och en vit tröja från veromoda blev det också såklart ;P jag har nog aldrig varit på stan utan att köpt något på veromoda haha, älskar kläderna där !!

Ikväll blir det att fara till denna brud och rösta på Anna Bergendahl i massor, haha :)


12 mars

Igår var det exakt 3 månader tills sommarlovet börjar !!! :D så jäkla najs ;) Idag har jag jobbat på prov-jobbat klart på krysset :P Det kändes faktiskt bättre de två sista dagarna jag jobbade, det var inte precis lite kunder de tre första dagarna då bureburgaren såldes för 25kr :S Chefen sa att hon tyckte jag var duktig så jag kommer jobba där i sommar också :D Lite extra jobb blir det nog också :) Jag satt nyss och såg filmen bröllopsduellen, den var mkt bra ;P Imorron blir det att se melodifestivalen hos akka.. Tummen upp för Anna, Darin och Eric! Andra chansen tjejerna kan ju ta sig ;P ikväll blir det lite plugg, eller nått annat kul.. haha, men det skulle verkligen behövas.. :( nä nu taggar vi jullan! lite mer än 2mån kvar tills vi sitter på flyget :D //Marielle

Längtarrr!♥ varuträsk -09


"Your out of my life"

Har just sett klart "My sisters keeper" som jag fick låna av min käre vän Ulls. Filmen var mycket bra! Den var otroligt sorglig, vilket resulterade i att jag skulle behöva en bunt med näsdukar. Man ska vara glad att man lever alltså.. här sitter jag och beklagar mig över min hals som gör fruktansvärt ont medans andra får kämpa för sina liv!
    Syster yster har äntligen anlänt, myspys! Skönt med lite sällskap :) Börjar bli riktigt less på att bara titta på tv, äta pigge och sova. På tal om annat så har jag blivit stormförtjust i ett par shoes från H&M. Det slutade med att jag inte kunde hålla mig längre och var bara tvungen att klicka hem den (snarare fannii som också fell in love och ville köpa dem) underbart! Nog för att jag borde spara varenda krona till ALANYA, men 199kr är ingenting att bråka om! 
    Nu ska jag för en gång skull göra en tidig kväll. Hade tänkt kliva upp tidigt i morgon för att sitta ute på altanen och bättra på min bränna (hehehe är vitare än snön) det ska tydligen bli sunshine! LOVELY


fwerwr 
Nej nu ska jag sussa, natti!
/ Kotten

Life goes on



Har just sett klart "The ugly truth" den rekomenderas starkt! Eller ja, den var sevärd iaf :) Låten ovan spelades i slutet och jag fick en sådan nostalgi. Jag vill ha sommar här och nu! Det känns som att denna sommar kommer att bli den bästa hittils.

  • Alanya 3-10 juni med mb!
  • Stadsfesten
  • 18 år!!!
  • Pdol
  • Bo i Sthlm med brudarna i Aug.
Jag taggar redan nu! Trots att det är ca 3 mån bort så går tiden rätt fort nu, spec nu när våren kommer.
Förövrigt så har jag inte gjort särskilt mkt idag (eller jag får snarare inte göra det) har endast städat och softa i la sofá. Fick däremot ett roligt samtal av ulls vid fyra tiden:

Ulls: SHIIIIIIT! Alltså jag måste verkligen prata med dig!
Jag: Men gud vad har hänt?
Ulls: Det ringde någon anonym från piratpartiet och frågade om jag laddade ner musik, och då sa jag att jag har gjort det men jag brukar lyssna på Spoty numera. Sedan sa det att jag måste böta 70 000!
Jag: Vafan säger du?! Tror du inte att någon driver med dig?
Ulls: Åååååh shiiit! jag vet inte vad jag ska göra! (Ulls börjar grina i tele och får inte fram ett ord)

Sedan visade det sig att Ullis syrra och hennes homies hade använt sig av busring.se
Ulls efteråt: Jag tänkte faktiskt på det där.. 70 000 är ju fan mycket, men pappa betalar!
HAHAHHAHAHHAHA, helt sinnes! :)

Tack kära Mb för att ni tänkte på mig det värmer! Skulle snarare säga att jag åt pigge, inte slicka...........
Du har inte fått din present än, undra vad det kan vara? Man vet aldrig med den där jullZzz.

Då kan man fråga sig vad i helsike gör jag uppe nu? Jo, jag har nämligen vänt om på dygnet sen jag har börjat käka pigge typ där vid 12 tiden när det känns som att jag ska dö. Därefter får jag en socker kirre och kan inte somna. Sen så har jag och Ulls startat någon slags tradition? Vi är alltid inne vid den här tiden och har deeep talk! HAHA samma sak heela tiden. Varför ska livet vara så komplicerat?

Nej, nu ska vi rycka upp oss! Sommaren är snart här och det är endast 3 mån kvar sedan har vi endast 1 år kvar av skolgången, underbart :)

Usch, detta blev ett lång och flummit inlägg.

Mike från The ugly truth. Mums!
srswrwer
Nu ska jag ta och försöka krypa mig till kojs.

Pussis, xoxo
JullZ.

mys...

hej hallo ! Har inte hunnit skriva något på bloggen, prov-jobbar på krysset i veckan så är rätt så slut efter det ;P Inget jobb att rekomendera för glömska människor som ullis och mig haha ;P Nä men vi får se om jag pallar fortsätta med att steka bure-burgare :P osäker om jobbet passar mig, haha .. Ikväll har tjejerna varit här och ätit middag m,m. Jag fick många fina presenter av dem!! champange och glas till de och en massa andra galna saker ;P Vi saknade dock jullan ikväll, som sitter hemma och slickar piggelin ;) Nu blir det att sova för annars kommer jag mig inte upp imorron :(
/ Marre B


Kära tappra bloggläsare!

.... Haha bra att ni följer vår blogg även fast vi inte skriver nå :D  kan vara fin å titta på ändå va?? ;)....
Har nu sett my sisters keeper två gånger på typ 24 timmar! sjuukt fin film!! SÅ fin att man bölar en del.
Imorgon blir det nog en sväng på schtaan, sedan posta ut lite Cv:n , sen väntas middag och tjejkväll hos MB! :) Kommer nog bli 3vligt! 
Nej nu känner ja för att dra mig från dumburken... inte dumt va? vi höres 




Xoxo ulricatheoneandonly

Film kväll...

Ogillar skarpt att jag är sjuk :( Det blir inte att vi far till umeå imorrn.. ska spara det till någon helg då man är frisk ! Det blir nog bäst att vila upp sig i helgen, eftersom det var ju fest förra helgen också :P Läste nyss jullans inlägg, tur att du lever! Du hade ju inte hört av dig så vi blev lite oroliga ;) Mys med film ikväll.. nån action film../mb



Gammal bild, men den gillas!


Jag lever!

Har ju somsagt opererat bort halsmandlarna, operationen gick bättre än förväntat. Hade dock svårt att sova igår pga att det kändes som att jag hade knivar i halsen. Idag mår jag mkt bättre, käkar smärtstillande konstant och varvar det med barnmat och vatten i mängder ;) Tur att jag har det bortgjort nu iaf, som jag har gruvat mig.
Grattis Mb som fyllde vuxen igår! Hoppas att du fick en fin födelsedag :) Hade tänkt att ringa, men jag har knappt någon röst. Hoppas att du fick mitt sms iaf!

Nu blir det fredagsmyyyys med lá familia
HaDe,
JullSss


Grattis Marielle 18 BAST!! :D



....Önskar två övriga brudar från norr ;)


Sista dagen som liten?

Sista dagen som underårig ;P äntligen får jag joina ms och ullis på krogen :) Det blir ingen 18-års fest för min del, istället blir det att fara på krogen krogen i umeå :D det är ju perfekt att ms mamma bor där, alltid bra att det finns sovplats att nyttja;) Jag fick ett grattis sms av challan igår, tack! hon for ju till thailand igår! :D så jäkla härligt ! ha det bäst! Nu ska jag skriva klart svenska-uppgiften ;S /marre


Evve, jag och challan -08 :D


Bilder från MS Fest! :)

...snodda från evveedstrom.blogg.se!
Tyvärr de enda funna, eftersom att Ms systemkamera blev stulen under kvällen där de fanns typ hundratals bilder.... :S Hoppas du hade kul ändå bortsett från det =)
ENJOY!





















Pz /Ulrica was here =)


RSS 2.0