Cheers to the fricken' weekend!





Snart beger jag mig mot kvistgatan för lite grillning och alkoholförtäring med 4 andra pinglor, blir nog kung! =)
Får se vart vi tar vägen sen, om de blir till en till fest sedan krogen. Funderar på att totalt dissa majbrasan i år, får se hur de blir! Den som lever får se helt enkelt! ;) Ha en bra kväll allihop!
P & K. // nilsson

"walk of shame"

Imorse blev det en prommis i skogen =) Nu ska jag skriva klart det sista på fille uppgiften och sedan ska jag fira att det är över med rödvin =) Ikväll kommer Jasse(två av hennes kompisar) och ullis hit för att grilla ;) sedan får vi se vart kvällen tar oss! ;)


Coconut Tree - Mohombi ft. Nicole Scherzinger


Love life!...eller hur var det nu?

  • Sitter på skolan och skriver på en restuppgift jag missat. Friskvård och hälsa i samhället, men är snart klar med den, var inte särskilt jobbig uppgift att göra. En uppgift som är jobbig och oerhöört omotiverande att börja på är ju filosofihemtentan som ska in på söndag och ja har inte ens skrivit ett ord!! BRA. Nä, nu är det nog dags att ta tag i livet, som Sofia brukar säga. Skönt att jag tog mig i kragen och skickade in konfliktanalysen igår iaf! 
    Detta är min läxbunts-lista som förskjuts och förskjuts, men som nu ska tas tag i!


    Konfliktanalys

    Friskvård/hälsa i samhället (snart klar)
    Filosofihemtenta (söndag)
    Nk-prov ( på typ hundra sidor till på måndag)
    Religionsuppgift ( söndag)
    Religionsprov nästa torsdag

    Taggad på livet.....Hoppas iaf på lite trevligheter till helgen som ska ljusna upp mitt i helvetet! ;)
    Om en timme börjar den absolut värdaste kursen jag valt, filosofi!!! jippieeee!! 
    Nä hoppas att ni fattar att det var en del ironi, men det jag sa. Nu ska jag ta tag i mitt tråkiga liv och återkommer då jag har nått roligt att berätta! 
    Puss och kram. //ullis

nu drar jag

Livet är på topp igen:D det smids planer och nu ska jag iväg och bygga muskler med ulle ;) Senare ska jag ta tag i läxorna! brukar låta så men nu måste jag! Det hade inte varit dumt med lite sol ihelgen =) ber till gud att skapa solstrålar, jag vet att du finns där ;)


fina flickor =)

.....

helgen ser ju.. lovande ut?? fest eller stugan? nu ska jag iallafall ta och skriva klart detta jäkla samhällsarbete:/ Vill förövrigt ha en bokad utomlandsresa så jag kan släppa det :)



Började tänka på en sak som evve sa.. varför inte ha en tjejåterträff med sörböletjejerna? :)


Måndagsångest..

Har haft ett underbart påsklov som har bjudit på underbart väder,som har spenderats med underbara vänner och bara för att använda ordet igen, min underbara familj! hehe ;) Idag åkte vi även till stugan bara för att må gott och njuta av ledigheten, sjukt skönt var vad det var! Att bara få ligga som en "pasha" och göra ingenting som Anna och Jeppe uttalar det så snyggt är inte så dumt! Har dock även hjälpt till med lite räfsning på gården och tagit en löptur.
Hur som helst, tisdag imorgon vilket betyder skola. Är inte allt för peppad, men men sånt är livet!

Bjuder på lite bilder från de två närmsta dagarna i stugan


Denna lilla filur kom även på besök och var inte badkruka alls, nej nej!





Nu ska jag ta och mysa och bara ta det lugnt in i det sista av denna ledighet och ladda batterierna inför morgondagen! På återseende! =)

hemma igen :(

fy fasen vad skönt det var att sova över i stuga :) Just nu känns det inte så ljust ut inför valborgs.. Förstår inte varför ALLA ska åka bort från Skellefteå då!? :( jag som kände mig taggad för lite feest.. Här lite bilder från min helg:

Från Fredags hos Elin Dahlin:)



Stugan i Lördags

Glad påsk!! ;D


23 April

Idag har jag njutit som aldrig förr av denna sommarvärme som plötsligt hittat hit till Skellefteå! Underbart är vad det var!! 16 + och jag har tagit min första löparrunda i shorts och t-shirt, kan ni fatta!? Hoppas på minst lika mycket sol imorgon, för då blir det troligtvis en visit till stugan för att bara mysa och ha det bra :) Anna och Jesper anlände även i skell idag, så det blev fullt hus vilket ja tycker om! Har skjutsat partyprissarna ikväll och imorgon ska ja även ställa upp med att skjutsa pappa på morgon. Allt för tidigt. Sedan tillbaka till stan och sedan tillbaka till stugan igen, eftersom pappa ska jobba och slita med köket lite innan.

Igår blev det grillning hos Elin på Brännan, men nåra tjejer riktigt trevligt var det =) Sen stannade jag julle och Mb hemma och myste medans de andra var ute och röjde på krogen. Inte likt oss men, ja kände inte för att spendera pengarna på krogen. Ska spara mig eftersom ja vet att de blir flera festkvällar framöver!
Kvällens sysselsättning har gått till godisätande, tv, bakat halloncheesecake som ska smakas av imorgon! mums, längtar redan! ;) Ska nog återgå till soffläge och bara göra ingenting. Ha en fortsatt bra helg och glad påsk på er!

Från gårdagens grillning.

På återseende! // nilsson


skärtorsdag

sparar nog läxan till imorgon, blev för trött efter gymmet helt enkelt.. nån bortförklaring måste man ju ha :P Imorgon kväll blir det att grilla med julls,bulls,ms, therese och elin från malmö:) sedan då ms, elin och therese drar till en 20-års fest stannar vi hos mig och myser :) Lördag blir det jobb 7-13 och efter det spenderar jag helgen i stugan:) /mb



Woopá!

Åker iväg och tränar med Ullekanelbulle :-)
6 veckor kvar till studenten, balen osv UNDERBART!

Vi hörs (om jag överlever vill säga) pussisar och massor med kramar / Julle

"Det enda i livet som man ångrar, är de chanser man inte tog."


Ett minnesvärt citat som tål att tänkas på, Bild från weheartit.
Nu ska jag ta och skalla kudden, natti natti på er! // ulrica

tjenis

skål säger jag med ett glas vatten i handen :) Står hellre ut med magsjuka än att vara utan vatten :P Idag har det inte hänt så mkt, kollat resor och suttit ute i solen.. Snart väntas middag och sedan beger jag mig mot gymmet! Har även blivit blondare nu efter gårdagens 3h lång slingning på huvudssaken!! :) /marre


längtar till allt som hör till sommaren!


Koka vattnet?

Från Norran:
Artikel Skellefteå Skellefteås dricksvatten kan vara förorenat med parasiten cryptosporidium, som ger magsjuka. Kommunen rekommenderar nu: Koka dricksvattnet.

Ber till gudarna att ja inte drabbas av magsjuka när nyheten om att skellefteås vatten har drabbats av parasiter!!
Kul.... Blir väl att dricka mjölk och cola resten av dagarna då. Ska ut på en löparrunda nu i solen och få tankarna att flyga iväg. Har inte blivit direkt mkt plugg en dag som denna, kanske blir senare.
På återseende :) // ullis

"Solbrännan svider, men ingen lider, allt är lika skönt då vi njuter av livet."



Gammal sommarplåga som får mig att drömma mig bort..
Nu väntar John Blund för lite sällskap. Godnatt på er!

18 April


Min dag:

Skön sovmorgon (som vanligt då), segade på för att sedan göra mig lite enkel lunch.
Efter det blev det inhandling på Coop för middan som skulle stå på bordet 17.30, Grillat stod nämligen på schemat och jag skulle agera kock! hehe ;)
Efter det spenderade jag dagen på centrums "fina" torg, med Evve och tog även årets första mjukglass ute i vårsolen! gött! B) Sedan shoppade jag även en tröja för 30pix på Kupan, hör och häpna! Detta är inte jag men whatever, lite kul faktiskt! Var bara en enkel grön gina-tröja typ =)
Sen fick jag även med mig en hårinpackning hem och inte så mycket mer tyvärr :P Testade även lite studentklänningar, men vette tusan vad man ska välja och ha alltså,SVÅRT är ordet!!

Efter det drog jag mig hemmåt och tillagade årets första grillning. Blev helt klart godkänt! Dock är det inte samma sak som att sitta på altanen på stugan eller ute en varm och härlig sommardag! Men det är ändå grillat ;)
Proppmätt som jag var, kände jag och marielle för att gå ut en sväng i solen/stormen? och prata av oss lite. Sedan hamnade vi hemma hos mig för att kolla boende till Pdol. haha ja men de slutade ju som de slutade. Glädjetårar och fantasier som spårade ur ;) Varför får man inte vara 19 för att bo på hotell! Vi är lugna och snälla flickor!.. Eller är vi?? ;) Har även sett på Bachelorette och Biggan såklart, inget man får missa! hehe

Nu ska jag ta och avsluta denna "sammanfattning" av min dag och sova söta drömmar för att ladda upp för en ny härlig dag på detta påsklov! Får se vad man hittar på!


Love you all! <3 // nilsson



Go with the flow



Gå i skola är underskattat! Känslan av att äntligen gå på lov i tio hela dagar när man känner sig som mest stressad/skoltrött är nog det absolut bästa som finns.


Slänger in en låt som får en att längta tillbaka till gamla goa tider - nostalgi på högsta nivå!



Godnatt sötnosar / Julle

Söndag, och ingen söndagsångest!

..UNDERBART att ha sovmorgon imorrn och en hel veckas lov. Måste få nämnas igen, men är oerhört skoltrött så det finns inte! Dock borde man väl ta tag i några uppgifter som ska in efter veckan då. Dagen har iaf sett utt så här: Vaknade 11.40 uppstigandes som en zoombie, efter att fått någon väckning tidigare :P
Klädde på mig åt frukost, sedan promenerade jag och mamsen till stan för att ta bussen till stugan, där vi skulle hjälpa till med att flytta ut massa möbler och skrot från köket/vardagsrummet i stugan, beroende på ombyggnationer. Kommer nog se bättre ut efter ett tag =) Sedan väntades middag och finfin besök av sörbölebruden Marielle Stenlund. ;) Var ett tag sen! Så var kul att ses! :)

Avslutar detta inlägg med lite bilder från Fl-festen. Enjoy!







En bild snodd från Theas blogg, hoppas de gick bra ;)

Lördag

Har haft en väldigt lugn dag idag. Brukar ju inte bli så mkt gjort dagen efter så att säga ;)
Men ja måste säga att de senaste gångerna har jag nog mått bättre än ja förtjänat! Skönt att inte vara så bakis iaf! Blev att fara på Fl-festen igår i nyhamn, vilket blev rätt lyckad ändå tycker jag! Mycket dans och mycket mingel! Mollys var dock ingen hit denna gång. Berodde nog mest på att ett förbannat dåligt band spelade och för lite känt folk. 
Vaknade iaf upp i morse med allt för mycket träningsvärk. Det är heller inte första gången, utan nästan varje gång jag varit ute och dansat/festat vaknar jag upp med träningsvärk! Antingen beror det på träningspasset på friskvårds igår eller av allt dansande? Är nog en blandning av båda antar jag. Men nog fan har jag då rört på mig ;) Ikväll blir det dock motsatsen.. hehe
Mys står på schemat med Marielle och Julia, den heliga trion a.k.a Trebrudarfrånnorr! ;) <3 Blir även att ta med badkläder för bastu i mb's kvartersgård. Lite spakväll över det hela, blir nog nice =) Skönt att inte bara ha helg, utan en HEL veckas LOV!! Underbart skönt!! :D Har dock inte en endaste plan för några trevligheter på lovet, men hoppas det kommer några snart! Dock ska en del uppgifter in efter lovet.. men de orkar jag inte ens tänka tanken på nu, för nu är det lördag och lov!

Ha en fortsatt bra kväll gott folk! =) 
P.S bilder från Fl-festen kommer nog imorgon. // ulrica

"Water of elephants"

Skickade nyss in en anmälan till högskola, får väll se om man får något napp :P Annars har jag spenderat kvällen med julle på bion ;) tack för dejten ;) <3 sorry att jag kom försent, var tvungen att skjutsa några partypinglor till nyhamn först! Nu ska jag krypa ner i min säng för imorron tänkte jag dra på en shoppingrunda i umeå!:) /marre


Tack & hej! kul att träffas!:)


En skoldag kvar, sen lov!

Hoppas det är okej med typ ett fjärde inlägg av mig på en dag? Det går som i perioder då jag har lust att skriva eller inte, så ni kanske förstår vilken period jag är i nu ;)
Som alla säkert vet, tog AIK silver idag! Tycker ändå att de kan vara rätt stolta =) Var ju ett tag sen vi var i final så att! Gav upp att se matchen då det stod 2-0 till färjestad. Men rätt skönt på nått vis att säsongen är över, eftersom att det är de ända alla i princip lever för och snackar om då!
Fredag imorgon och lov efter det. Kunde nog inte kännas bättre!!
Avslutar med en bild från Le love :)



Nu väntas sängen, natti natti på er!

Sommaren är snart här!!

...Fy så underbart att sommaren snart är här! Lyssnade på Oskar Linnros nästan hela gårdagen och andra sommarlåtar medans jag städade på rummet mitt. Man blir så glad av detta ljus och värme som äntligen är här!! Man ska verkligen inte klaga över vädret nu! Underbart! =)
Ringde även till chefen idag på parken och frågade hur det låg till med ledighet och jag kommer få en vecka ledigt! plus alla helger då! Känns riktigt bra faktiskt, både för att man tjänar in caschen samtidigt som man får iaf en veckas helledighet som kanske kommer att spenderas på en roadtrip till södra Sverige! Visst är ni med mig? ;) Vore riktiigt nice. Eftersom Diana i sthlm också erbjudit sig gratis inträde på Grönan :) hehe men absolut inte bara för det! :P
Nu är det endast några ynka veckor kvar, sen tar vi studenten! HELT SJUKT, är nog orden jag skulle beskriva det med! Ska dock bli underbart skönt, med tanke på hur skoltrött jag är just nu!! Att ta studenten har gått i ständiga vågor hur jag har känt för det. Men jag tänker såhär, var inte rädd för framtiden, lev i nuet och följ ditt hjärta så ordnar allt sig! =) Utomlandsgänget, när bokar vi resa!?!?! Blir galen...

Bjuder på nåra gamla bilder från sommaren -09 i min stuga. En underbar plats att vara på!











Torsdag

Att börja 09.30 och sluta 10.40. Värd dag?? Svar Nej.
Sedan får vi se vad man gör av dagen. Blir iaf att jobba med friluftslivredovisningen med Marielle. Kanske även en promenad i solskenet som vanligt, för att få lite mer vårkänslor =) Sen ska egentligen både samhällskonfliktanalys och filosofihemtenta in på Fredag. Men båda uppgifterna fick bli uppskjutna, så de blir nice =) Dock lite jobbigt att sitta hela lovet och plugga.. Igen då! Nä, det blir inge av! ;)

Aja, nu ska jag avsluta detta ovärda inlägg.
Ha en bra dag // ullis 

sol=vår=snart sommar!!

Köpte ett gymkort idag som räcker fram till sommaren, nu tänkte jag se klart bachelorette på tv =) Ska även försöka jobba lite på redovisningen. Imorron väntas en lektion sedan är det fredag, sedan LOV! äntligen får man vara ledig =) Nu=promenad med MS :D


Hittade en bild på oss alla från i lördags =D

Tryck in ett mål nu AIK!

Sitter och ser hockeyn för tillfället, viktigt match för ske-å och därför får man inte missa den :P Idag kom evve tillsammans med sina klasskompisar för att se musik treorna! Det var omöjligt att hålla sig från skratt då Malin sjöng med leopardaoutfiten :D Sedan hade evve nå pojkar bredvid sig som slängde med håret så fort dom spelade hårdrockslåtarna och ett par som hånglade till ALLA kärlekslåtar, jag hoppas att hon vågar besöka vår skola igen ;) /marre


Söndag

Idag fanns det inget bättre alternativ än att åka till stugan, skönt!! Måste bara säga att jag längtar mer än nånsin tills vi har gått ut skolan! det ska bli skönt att slippa den där skiten..:) /mb


Igår kväll


Sedan togs det lite roligare bilder också ;)

lugn och tråkig kväll

For på stan idag, fick köpt en kajal, en till studentklänning(men ska nog lämna tillbaka den eftersom jag hittade ett hål i den) och sedan bokade jag in slingning om en vecka :) Ikväll har det inte hunnit så mycket att annat än att letat en utomlandsresa!



Se you all tomorrow =)

Friday

Lyckades byta bort min kväll imorgon vilket innebär att jag kan jag följa med tjejerna i klassen till bureå!=) Jobbar till fyra imorgon, så efter det blir det hockey, grillat och seda olles =D tagga för det! Känns kul att träffas innan snart lämnar  varandra vid studenten../mb


Senast på olles =)


Med guld i sikte

Skönt med vinst!! Efter 5 perioder dock.. harregud, anade mig en sjätte faktiskt!
Nu kan nog alla skelleftebor somna sött efter en härlig vinst som avgjordes av Jimmieboy!
Säger som Jesper; nu går vi för guldet!!

Nä, nu ska jag ta och skalla kudden. Är alldeles för trött för att ens anstränga mina fingrar för att trycka på tangenterna.. Ja då fattar ni!
Godnatt på er! =)
Ses och hörs! // nilsson

Vi drar till fjällen,fest hela kvällen..

Har spenderat halva dagen på en bussresa till och från kåbdalis och har även hunnit med en del åkning och haft gott sällskap på vägen :) Snowboard mot slalomskider utbyttes även sista åken med Emma, hehe gick väl helt okej! ;) Imorgon bär det iaf av till samma backar och samma sittlift, blir nämligen att åka med syster och papsen. Var tänkt att ja skulle stanna där ikväll egentligen, men blir lite billigare och smidigare för dem att åka imorgon på morgon så det blir så :) Snart tinar ju snön bort så det gäller att passa på då man kan!
Blir gött me hotellfrukost och middagsbuffé också! Lite annars än att bo i en vanlig fjällstuga.
Nu ska ja se klart hockeyn som visas på tv-rutan, kom igen AIK!!









Avslutar med denna fagra bild på marielle's fail i backen! hehe
Det är inte lätt när det är svårt! ;)


natti

känns bra att ha sprungit av sig lite nu =) Nu hoppar jag in i duschen och sedan läggning på G :P Imorgon väntar längsta dagen i veckan, sedan på kvällen blir det att snacka allvar med Evve, Malin och Ullis!!:D Torsdag blir det kobdalis från sju till sex på kvällen:) Ojoj!


...

måste sluta deppa, planera och istället leva i nuet :P Nu tar jag och springer runt a-torp i hopp att finna lyckan, ;D Något saknas känner jag.. får typ panik av att skolan slutar om 9 veckor! vad händer sen?
/funderarn=även kallad mb


Sommarjobb - check!

...Och så trillade man över den där kanten ni vet, precis som det beskriv i filmen "I Rymden finns inga känslor." Har nämligen fått sommarjobb på parken, blir att jobba all summer loong. Lite väl många veckor kanske, men vad gör man inte för pengar?
S-K-Ö-N-T är iaf ordet! Härligt att veta att man inte blir arbetslös iaf!..
Det ultimata och bästa vore väl kanske att få ett jobb där man kan jobba till hösten, men det får vi vänta och se med. Chansen finns ju fortfarande!
Blir kul om julia också kommer att jobba där, vilket hon troligen kommer att göra! =) haha kanoners om vi arbetar tillsammans! Kanske dock inte blir så mkt gjort då ;) hehe


Nu väntas iaf en promenad i solskenet. =) Älskar detta vårväder!
Sommar kom kom!!



Hoppas på träffa dessa söta pinglor imorgon + märitz för planering av studentresa! Kom igen nu, let's do it!!
Over and out. // ullis

Måndag

Hemma efter en löptur kring kvarterets gator och hörn. Riktigt skönt faktiskt!
Nu väntas en varm dusch och mat. Sen blir det historia plugg AALL NIGHT LONG! Fattar verkligen NADA!
usch usch..Säger som Nadja, död åt skolan!
Bjuder på en svettig och fräsch bild i mitt nuläge och visar vem min vän kommer vara resten av kvällen!..



Nu kallar maten! Ha en fortsatt bra dag.

folkparken=nya station?

Det var riktigt kul igår! Jag tycker absolut att folkparken ska hyra ut stället fler gånger!! Vi fick bråttom från förfesten p ga att biljetterna höll på att ta slut så tummen upp för att vi hann in=) Nu ska jag tillaga tacos!!:D hare gött! /marre


Med ett glas vin i handen

Sitter och smuttar lite körsbärsvin och dunkar partymusik i min ensamhet.. Förfesten är lite försenad p g a julles arbetsskift, men snart så beger vi oss! Ses på folkparken ikväll! Trevlig helg sup och svälg!! ;) // ullis

1 April

Glömde skriva lite om projektmässan som också är bortgjort, riktigt lyckat blev det och skönt att detta äntligen är över nu!! Förutom någon utvärdering som ska skickas in. Katarina blev även den lycklige som vann presentkort till Via Ferrata, Örnsköldsvik för en dags paddling och vandring för 2 pers! Kul att hon blev så glad och uppskattade det! :)

Eftersom att det är den 1:a April idag, prövade jag mig på ett skämt för pappa. Jag försökte lura han med att vi hade fått vattenskada/mögel i förrådet på övervåningen. Och han gick på det! haha

Konversationen löd såhär:
- Mamma, det luktar konstigt här uppe i förrådet! Typ mögel!
- Va? Luktar det konstig? ( säger hon och spelar med )
- Sören, ulrica säger att det luktar konstigt uppe i förrådet.
Pappa traskar upp för trappen med tunga steg..
- Kom in och känn, gå längre in, säger jag.
- Jag känner då inte så mycket, men jag är ju lite förkyld också
..Jag börjar små-le och utbrister: April april!
Sen blev jag en blå-tira rikare eller så.. haha skämt o sido, var kul att lura pappsen för en gångs skull iaf! ;)

Tejpade även igen kranen för ett tag sen, men ingen har lyckats vrida på kranen haha så vi får se imorgon om det blir mamsen eller papsen som blir den lycklige av en liten morgondusch ;) he he! Lite rackartyg måste man ju få göra, åtminstone 1 gång per år!

Kvällens låt: Karl Wolf – Africa (Radio Edit)
Nu väntas sängen, natti natti mina vänner!

Borta bra men hemma bäst!

Skönt att få sova inomhus denna natt måste jag säga! Men inte frös jag inte, svettades nog hellre skulle jag vilja säga faktiskt, då vi skedade 4 st tjejer i samma tält. Direkt då jag kom hem idag kastade jag av mig ryggsäcken och halvt deckade på kökssoffan och vaknade två timmar senare då mamma kom hem och jag förstod inte riktigt vart jag befann mig för att jag sovit så hårt :P .. Rätt slut var man! Har inte hänt så mycket denna kväll, har packat upp min packning, sett Så ska det låta och Skavlan med mam och pap. Men hade nog inte orkat göra så mycket mer denna kväll! Det blir däremot andra bullar imorrn, då blir de parteey och utgång på folkparken! Blir nog kul! :)

Hoppas ni också har en mysig fredagskväll! Och Jenny jag hoppas innerligt att du hälsar Daniel och H.H från mig i Umeå! Hade gärnat velat varit där, men man kan inte få allt här i världen. Hade nog inte orkat heller efter denna skidåkning och tältning..

Idag är det prick en månad till valborgs, lägger därför in lite bilder från förra året :)





Inga planer ännu för detta år, men hoppas vi styr något lika roligt! Tips och idéer upskattas! :)
På återseende // ullis.

Vaknade med snö

Kom nyss hem från vintertältning med klassen. Jag, Kajsa, Amanda och Emma hade då det varmt och skönt i tältet :) Kanske berodde på att vi hade det så trångt i tältet att vi var tvugna att skeda hela natten ;) På kvällen skidade vi ner till isladan för att se AIK gå till final!:D Alltså jag ångrar inte en sekund att jag valde den här linjen! Riktigt kul är det att leka hemlös ;) /marre




projektmässan

Mässan gick väldigt bra! vi lottade ut presentkort på klättring och paddling för två personer =) Vi visade även upp två filmer på när vi surfar, klättrar, vandrar och paddlar! Skönt att mässan är över, sedan är det bara att skriva utvärdering så är man klar !!!:D


har nog aldrig sett en vackrare baksida ;)

RSS 2.0