Marmaris

Jadu, vi får se vart man hamnar i höst.. verkar vara allt för svårt att komma sig utanför skellefteå.. Bara det skulle finnas en lägenhet åt oss någonstans!!! Nu ska jag packa in de sista sakerna i resväskan :D Stänga av allt i en vecka känns inte fel för tillfället!! Kram Marre


Nu ska vi ha en bra vecka evve! :)

mobilbilder från sommaren


oslo

pdol

stugan

LK

Lilllördag med dom bästa! <3

-






Måndag

Tjena readerzz, här kommer en liten uppdatering från mitt liv ;)

Är gaanska så trött efter att ha jobbat hela dagen och sedan har vi haft främmande hela kvällen av kusiner och släktingars släktingar från USA, så man har fått övat lite på sin engelska ;) Kul var det iaf! =)

Sista jobbarveckan nu, sedan är jag......arbetslös!!! :O aaah, shit så hemskt det känns fast samtidigt jäkligt skönt att sluta jobbet. Är så spyless på gräs nu så det finns inte, har skämtat lite på jobbet och sagt att direkt man ser ett salladsblad blir man nästan illamående p g a att man är så less att se gräs!! (nästan samma sak då) hehe ;)
Nu har min ena syster iaf flytt sin kos från detta lilla krypin inom Svenska ramar till Norska gränsen, medans min andra syster nu befinner sig i Grekland och har det nog inte allt för dumt!! Skulle nog säga att jag är mer avis på dig nu Anna än Jenny som befinner sig på ett norskt slakteri.

I alla fall så fortsätter jobbsökandet i vanlig ordning och nu har det blivit en del kikande och sökande på lägenheter och boenden i Norge. Inte bara Uppsala och Sthlm som gäller längre alltså. Hoppas på något napp på boende, men he ger int lätt vill jag lova!.. :/

Lägger upp nåra bilder från brölloppet förra helgen som blev mycket lyckat! :)



Ett nygift och glatt brudpar! :)

Sedan blev det photoshot för familjen Nilsson med ;)

Fina syster! <3

Sedan blev det sittning och gomiddag :)

Goda bröllopstårtan :)


Sedan blev det våran tur att dansa! ;)



Haha denna bild är nog den roligaste då man fick med pappsen som var i farten! ;D

På fredag blir det troligen ännu mer släktträffande.. haha oj oj vad det känns som man ser släkten nu på sommaren. Men har iaf en kusse som fyller år så tänkte vara snäll och uppvakta han med :) Ha en bra kväll alla! Nu ska jag ta och göra mig en kopp te och bara slappa resten av kvällen tills jag sommnar.. Puss!


övertaggade tjejer ? ;)


Marmaris på torsdag!

Efter att ha frågat både Julle och Ullis om vi ska åka utomlands så ringer evve och ber mig följa till Marmaris på Torsdag! :P SÅ nu har vi bokat! jäklar vad implusivt av oss :)


Säger bara sol och bad <3

Lill-Lördag

Utgång ikväll! Första Onsdag som man festar i sommar :P hoppas att det kan bli lika bra en onsdag! Igår sökte jag och Julle lägenheter i Sthlm. Det slutade med att jag blev trött och spårade som vanligt :S I Måndags var jag, evve, ms och ullis i Ms stuga :) Jag vet inte vad det är men jag blir alltid överspidad då jag träffar er haha :) <3 förlåt mig!/MB


Måndag

Torsdag

Sitter nu med nyfärgat hår och har bara tagit det lugnt ikväll för en gångs skull. Självklart vill man vara fin till helgen, då är det nämligen bröllop som gäller! Min kusin Malin gifter då sig och det ska bli sjukt kul faktiskt! Har inte varit på bröllop sen jag var liten! :D Får hoppas att vädret blir något bättre till helgen då!
Har ju inte direkt varit kul väder att jobba ute i veckan, men men sånt är livet! Har i alla fall bra arbetskamrater som gör jobbet lite roligare :) Nu är det dock snart bara två veckor kvar till jag slutar jobba och sen är jag.. arbetslös!! fy och fasa, det känns väldigt skrämmande. Tanken att inte gå tillbaka till en skola där man har alla sina vänner på en och samma plats osv.. Vilken trygghet! Samtidigt har man ju längtat ett tag efter att ta studenten, så det är väl bara att ta tag i livet och göra det man vill! Jag Julia och Mb har i alla fall börjat söka jobb och lägenheter i södra Sverige, som Marielle nämnde tidigare. Det är bara att hålla tummarna och aldrig ge upp!

Var allt för länge sen jag skrev här, igen, som vanligt då. Kan vara ganska skönt att skriva av sig lite ibland känner jag. Men oftast har jag ingen ork och känner inte att jag har så mycket roligt att berätta. Tips och idéer för att göra bloggen roligare, eller rätt är det sagt hålla den VID LIV får gärna ges! =)

Avslutar detta inlägg med lite badbilder från förra veckans trevligheter, från evves stuga och min stuga :)







Tack för en bra helg! <3 Lördagen var heller inte sämre! Mollys blev över förväntan denna gång!! Planer för morgonkvällen är fortfarande obestämt, så är öppen för förslag! :) Kram på er! // ulrica

Vill bort nu!

I veckan ser kvällarna likadana ut! Söka lägenheter och jobb!! Nu har paniken börjat eftersom det känns liksom omöjligt att ta sig någonstans men det gäller väll att hålla tummarna och peppra ut med cvn! Vill byta stad, börja om på nytt och bara njuta av att få göra precis vad man vill!


uppdatering

Jahapp vad ska man säga.. PDOL var bästa helgen på länge!! LK var riktigt kul och i fredags badade vi badtunna och hade det jäkla skoj!! Så sommaren har varit riktigt bra! Nu återstår vart man hamnar i höst.. Kom nyss hem från att ha "sökt lägenheter i Uppsala". Vi är ju inte precis bäst på att bestämma oss för något :P Hoppas verkligen att vi får napp för jag har inga som helst planer på att stanna i skeå. /mb

PDOL(bilderna togs då alla var på topp ;))
 



jag lever!

Efter en king helg i piteå sticker jag snart till boviken med marielle för att hälsa på i evves stuga! Blir nog myys :)
Sen så ville ja bara säga att festivaler,fint väder, gött folk och goa vänner ÄR verkligen livet!!! så underbart det kan bli! Jag älskar sommaren. Nya framtidsplaner har även börjat smidas, älskar att inte räkna veckor av sommar"lovet" och känslan av denna frihet är ju bara för bra, bara man vet vad man ska göra. Ha en fortsatt bra sommar allihop, kanske dröjer ett tag innan nästa uppdatering kommer ;)


När styr vi beachparty igen då?? // ullis

RSS 2.0