I'm alive



Jodå, nog lever jag. Har haft sjukt mycket i skolan och runt omkring, har verkligen inte orkat bloggeliblogga någe.
Var iaf i Piteå förra helgen och var med mina finaste, i helgen var jag med några Hot guys på Yran. Helt oke, förrutom att jag tappade bort typ hela gänget där vid tolv tiden och sprang runt som en virrig höna. Kunde ha fått ett bättre avslut, men annars så vare nice! Skulle dock ha stannat på lö också. Ett stort Tack till Ms dock, som lät mig skeda med henne och orkade släpas runt med mig ;)
Har även hunnit fara till stugan och besöka min kära mor (som nu har bosatt sig där för att slippa pendla) och provjobbat en sista gång. Har numera två sommarjobb, toppen! Lär behövas om man så säger. Tänke försöka betala tillbaka cashen som jag är skyldig madre och försöka ta mig en tripp till Stockholm i sommar med b-rudarna.
Har en trave läxböcker som väntar på mig, är dock för lat för att göra något.
Någon som har tips på hur man får lite motivation?!
Kan heller inte förstå att jag har sommarlov om 4 DAGAR & Drar till Turkie på TORSDAG?!
Huuuur nice?!

Aja, flummigt inlägg.

Slänger in en pic från förra helgen


Love you <3

Känn lugnet


Station i Fredags :D <3

toxic-9


På Torsdag gäller det !

5dagar kvar tills flyget går och då har vi även haft vår sista skoldag i årskurs 2 =) Nu ska jag ta och packa lite och senare ikväll blir det att vara med evve och sedan kanske träffa nått folk :D


Grekland -08


FREDAG, MER ÄN VÄLKOMMEN!!!

Fy f*n så skönt! Känns som den här veckan har varit alldeles för dryg och låååång..
Så ikväll ska det firas minsann! Med utgång å goa vänner! =D Har ändrat oss till och från om man skulle stanna i Skell eller fara på yran i umeå, men de blev station istället. Hoppas på en oförglömligkväll som vi sent kommer å glömma haHaha ;) skämt å sido. Ska iaf ha en kul kväll, hoppas ni med har det! Allt för mig.



XOXO / UlricaNisseNilsson


EN VECKA KVAR TILLS VI ÅKER TILL KANDELOR HOTEL!


Det ekar i lägenheten :(

Fredags kvällen tillbringar jag själv i en helt tom lägenhet :( haha .. jag tror det var typ år sedan jag var hemma själv :P Det blir typ att skiva klart geografi uppgiften som man tydligen har lämnat till sista sekunden :/ Nu har jag en timme på mig att skriva klart innan jag ska träffa MS för att gå runt älven :) Jag tänkte även dra med henne på coop för att köpa lite päron ;) Imorgon blir det att vara med evve och ullis, vi får se vilka fler som ska vara med :)

 


SOOOMMAR SOMMAR OCH SOL!! ;D

... Snart kan man börja nynna på dessa sommarvisor! Råhärligt väder idag, känns ofattbart att det är såhär varmt redan den 18:e maj här uppe i norr! ;) Men det gillas! Har varit ut och gått en kvällsprommis med Marielle och fick härliga sommarkänslor! =)
Idag har man då gjort bort MatteB Nationella som tog 3 h för mig, dock var skrivtiden 4 h. Gick väl hyfsat, hoppas på G iaf :P 
Har inte skrivit på ett tag, så därför måste ja säga ett STORT grattis till MB som tagit körkortet!! :)
Är inte långt kvar för mig nu heller. Har då äntligen lyckats klara av alla dessa "helvettesfaser"! *stolt* haha
och förövrigt var Halken sjukt kul för er som inte prövat än!

Känner att det börjar närma sig till skolavslutningen, endast 24 dagar bort!!  SÅ håll ut gott folk!! :) Syftade på skolarbetena som bara öser in här i slutet på maj. Sommaren är iaf mer än bara efterlängtad. Det skulle ju heller inte skada om man fick något besked om sommarjobb som jag inte fått än. :S Hoppas iallafall på att sommaren 2010 kommer att bli en oförglömlig sommar! ( som vanligt dock )  
Och ClassM8s vi måste styra ihop avslutningen nu!! Förslag!? :)


SOVMORGON imorrn och det känns aldrig fel!

Allt för mig. PEAACE/ullis

Värme :D

Matte nationella var inte lika jobbig som jag trodde den skulle vara. Tur för mig att det inte kom så mycket geometri :D Idag har Julia J kommit hem från alanya och hon är brun som en pepparkaka ! :P Hon tipsade om ett bra partyställe i alanya som hade fyra våningar :) det låter awesome :)

Nu ska jag bege mig till posten för att hämta mitt körkort. Det känns riktigt bra att få kortet nu :D
/Marre


Tyck synd om mig nu - Melissa horn



Rubriken ovan tkr jag stämmer in på mig rätt bra just nu....... Trots att jag har lämnat in typ 1000 ansökningar om sommarjobb så har jag inte fått ett enda napp. Antingen har de nog med personal eller så är det människor som är mer anpassade för arbetet än mig. Kommer vara fattigast i världen i sommar! Känner tagget.
Var typ värre än någonsin att stiga upp idag också, skulle sitta fint med en veckas lov. Aja, ska inte klaga. På torsdag är det endast 14 dagar kvar :) ÅÅÅÅh! Tur att man har något att se fram emot iaf.
Har trots allt gjort någon nytta idag, sprungit broarna och slängt ihop en sida om talet som vi ska hålla i på torsdag.
Nu hade jag tänkt att avrunda kvällen med Hollyfruar och frukt ;)



/ Sadfaceee J.


Greyson Chance Performs 'Paparazzi' by Lady Gaga


Klämdag

Imorse klippte och slingade jag håret på huvudsaken :) Blev helt ok :P jag tror att det blir ännu bättre när det har blekt sig i solen :D Jag ska ta och köpa matrix silversampo som jullan tipsade (Blondie experten) ;) Ikväll blir det att skjutsa ullis nånstans. vi får se om det blir ica maxi, haha :) Sen blir det promenad och tv-tittande. /MB

 


20 dagar kvar ! :D


LOV!!

... UNDERBART SKÖNT nu med lite längre helg!! :) Gårkvällen spenderades med 3 härliga tjejer på 17 och 18 vårar. Ni får lista ut själva vilka. Det blev planering inför sommaren, snack, en sväng till konsum för att göra fruktsallad SUPER! :) Sen så får vi ju heller inte glömma den berömda OC-boxen såklart!! haha 
Jag säger bara Mr S. Cohen! haha utan han vore serien inte alls vara lika bra ;)
Idag har det varit en lugn dag,inte hänt så särskilt mkt men nog överlever man ändå!
Slänger in en bild från i lördags från syrrans födelsedagsfest!


Overandout/Ms Nilzon


Idag har jag skjutsat Jullan, akka och MS till Bergsbyn :D Det är galet att lilla JAG har körkort! :O



/bilförarn

Grattis!!

Wooooopa snyggingen Mb har precis kirrat körkort, hur NICE?! Grattis ännu en gång stumpan :)
Känns som att typ hela skell börjar ta körkortet nu? Själv har man knappt börjat övningsköra........
Iaf så är det exakt två månader kvar (okejdå i morgon är de det) tills jag fyller 18! Tror inte att någon kan förstå hur lycklig jag kommer att vara när den dagen väl kommer?! Typ asfettnice att gå ut och ta sig en sup med fin fina tjejorna =)
Aja nog om det. Kan ju bara tillägga att jag är rätt tom just nu..........
Ska strax äta sen blir det tare chill'N för att sedan pallra sig till gymmet i hopp om bli någorlunda trimmad innan beachen '10.



Jaja, jag ser dryg ut jag veeet men det här var den enda bilden som jag hittade på oss på denna dator.

Nu käk.
Adios
J.

Körkort idag och det känns jäkla bra :D


Ska vi ta och köpa en sån här bil nu Julia ? ;)

Måndag

Idag fick man se Linn livslevande :D Stackars tjej som fick ansiktet så svullet att hon inte kunde andas:( nu vet man att läkemedel och sol inte ska kombineras. Det ända positiva var väll att hon fick åka helicopter från vougga till pite :) Läste nyss jullans inlägg och det ser lovande ut :D Planerat Fest i alanya är aldrig fel :P Nu ska jag gå och se top model och tagga morgondagens fyra timmars matte ! :S


Wooooopá!

På torsdag är det endast 3 veckor kvar tills vi drar! ÅÅÅÅH, sitter och taggar gärnet!
Sola, bada, parta, shoppa osv osv =) Vi har redan planerat in förfest osv på fredan ;) Känns kanon!
Förövrigt så är jag otroligt trött, funderar på att ta mig en PN innan jag tar itu med skolarbetet. Som tur var har vi inte särskilt mkt denna vecka, går endast till onsdag.. Skööönt!
Ett plus i kanten är ju att älskade systeryster kommer hem då, åh vad jag har längtat :)

Ajaa, nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna.

Slänger in typ sommarens blivande partylåt?




Adios,
J.

Back to reality!

....är alltså nu hemkommen från vår resa till Vougga med Fl 2:orna! Sammanfattningsvis så har det varit en oerhört påfrestande resa (fysiskt), men även härlig och framförallt kul resa!! :) Att bestiga björntoppen som var ca 1700 meter högt över havet (med längdskidor) var något jag troligen aldrig kommer att göra om, men däremot så ångrar jag det verkligen inte!
Var egentligen tänkt att vi skulle komma hem på Fredagen, men icket, blev torsdagkväll ist p g a engelskanationellabajsprovet som dessutom gick åt H-vete!! :S
Imorgon sticker jag iaf till Umeå med familjen för att fira syrran som fyller 21 bast! Sedan tror jag även det blir övernattning där för mig och Anna samt födelsedagsparty :) Aja, orkar inte skriva nå mer nu för kvällen.. 
Slänger in några bilder från Vouggaresan ist!














Fler bilder kanske kommer senare så håll utkik! ;)
Xoxo //ulrica


Utdate

Jag och ullis kom nyss hem från vougga! :P Just nu är jag jäkla slut i kroppen !

Här får ni se en bild på oss när vi befann oss på björntoppen! (1708m hög)! Det var nog det jobbigaste jag har gjort. Fler bilder kommer senare :D/marre


Holá!



Nix jag är levande, har bara inte orkat bloggeliblogga. Tänkte bara meddela att jag tycker att det är dax för MB & UllZz att komma hem! Känns som att det var ett tag sedan vi hade våra tröst-ätar-mys-fredag tsm ;) Iaf så är det tänkt att vi ska göra nåt i morgoonnn när de kommer hem :D Hoppas att alla kan nudå.
Aja, svammel svammel.
    Hade iaf svenskaprov idag och det gick käpprätt åt h-vete. Men men.. man kan ju inte vara bäst på allt ;)
Hade tänkt att försöka trycka i mig lite krubb nu, sedan ska jag bege mig mot friskvårds för att chilla med två dudes. Känner att det är på tiden att ta tag i träningen på allvar nu, det är ju trots allt bara 27 dagar kvar tills vi drar!! ÅÅÅÅÅÅh vad jag längtar =) Ska bli helt underbart!



Avrundar med typ sveriges mysigaste låt?




XoXo,
Julle

Imorgon bär det av till Vouggatjålme! :D Nu återstår packning i massor !!



Vårvandringen maj -09


Valborgs!

Här kommer lite bilder från gårkvällen som bjöds på god mat, sång, lekar, dans och lite allt möjligt!
Däremot dissa vi majbrasan detta år! Men inte mår vi dåligt för det nej! ;) 
Enjoy pix! vv
 







Tack för en lyckad kväll! Ni är BRA! :)
XOXO // Ullis

RSS 2.0