1 September

......oh gosh! Nu börjar det verkligen lida mot höst som ni ser på datumet ovan mina vänner!
Tänkte göra en liten uppdatering och vad som har hört och hänts på senaste. Har cuttat håret en del, har spenderat ett antal dags och kvällspromenader med "särbon" Julle. Beroende på att typ varenda en befinner sig utomlands just nu!! Har även levt som arbetslös i ett antal dagar för mycket, vilket har gjort dagarna långa som åår ungefär!!
Träffade iaf Malin ett tag idag och bara hade lite catch-up och tog en kopp kaffe osv, trevligt var det! :)
OCH.... här kommer det. Om ca 7 dagar om allt går som det ska så befinner jag,Marielle och Julia oss i OSLO!! Kan inte fatta det själv, men så är läget. Eftersom att det har varit ungefär världens svåraste uppdrag att hitta en lägenhet för ett vettigt pris osv i både Trondheim och Oslo som vi kollat, blev det tillslut kollektiv i Oslo.

Så nu börjar alltså allvaret, paniken, nervositeten, glädjen och allt vad det kan vara spridas i kroppen!!
Imorgon träffar vi ÄNTLIGEN vår lilla och söta Marielle, som har spenderat en vecka med sol och bad i Turkiet med Evve. Ska bli kul att ses!! och vi har mycket att göra nu inför resan!
Ska nog försöka ta och pallra mig till gymmet nu och använda sista gången av 10-kortet, sen är det gone.
Ha en bra kväll readers! pusss & kram // ullis




Bilder från Ms stuga! :) Välkomna hem bridzz! Även du ms!! Som har befunnit dig i sthlm allt för länge... hoppas på en varm kram och ett avsked innan vi åker! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0