Hemma igen! ENDAST 3 DAGAR KVAR NU!!

Då har man landat i Skellefteå för att stanna här i tre dagar. Kan inte fatta att Norge-äventyret nu är över! Har gått sjukt fort nu de sista tre månaderna denna vår. Har iaf trivts mycket bättre nu och vi har även träffat nytt trevligt folk, några tjejer från Skellefteå bland annat. Det kommer troligtvis bli något besök i Oslo där i sommar igen och även en reunion i Skellefteå! Blir kul att ses hemma också! :)

Landade iaf igår vid 10-tiden på Falmark och kallt var det då att stiga av planet! Vi har nästan varit lite bortskämda med 15-20 grader och sol i Oslo! hehe ;)
Snart blir det iaf att packa upp väskorna med tjocka och varma kläder och byta ut de mot tunna och fina sommarkläder! Underbaaart!! TRE DAGAR KVAR! Kan inte fatta att det endast är 3 ynka dagar kvar till THAILAND!! Det kommer bli kanooon! :D Kommer nu att springa runt som ett yrväder och räknar med att inte kunna sova särskilt många blund dessa nätter.. Idag står lite tvättning på schemat, samt vaccinationspruta och en kort runda på stan. Imorgon blir det att klippa färga och slinga håret på attityd, längtaar!

Fick nyss ett glatt besked att jag inte kommer att vara arbetslös i sommar heller, jag kommer att ha jobb på parken från och med Maj. Så det känns riktigt skönt och veta! Men ska ändå inte sluta att söka några andra jobb, p g a att jag gärna skulle vilja prova något nytt jobb. :)


Nu är det nära brudar!! TAGGA!!! :D // ullis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0