Två dagar kvar!

Då har man gjort bort NK-provet och ber till gudarna för ett G så är jag nöjd! Ett hyllningstal till pappsen har även hållt denna vecka och nu ska jag bara skicka in filosofin som så gott som är klar och Historian, icke klar.. :S
Men men inte mkt kvar ändå, helvet börjar närma sig himlen nu!! Det känns bra att läxhögen bara krymper och inte växer nu iaf! =D
Idag blev det planering för studentveckorna på mentorstiden och det ser mer än bra ut!! =) Är så sjukt taggad nå så det är inte sant! Men det jag taggar upp för först är givetvis utlandsresan som bär av till Alanya på söndag! Är gryymt taggad!! Dock så vet man att typ halv skell (liten överdrift) ska dit, men men sånt händer! Det betyder väl dock att stället lockar och att de levererar, inte sant? ;) Har ju aldrig varit i Turkiet tidigare, så de ska bli spännande att åka dit och få ragga på lite turkar!! haha skoja ;)

Har inte haft så mycket tid att blogga tidigare p g a friluftslivavslutning, plugg i massor och annat som kommit upp före resan. Friluftslivresan som bar av till Ekkorsele blev iaf mycket lyckad! Forsränningen var bland det roligaste jag testat på, höghöjdsbanan var en riktig (skräck) upplevelse och sällskapet var då inget att klaga på! Blev lite sömn den kvällen, men vad gör det om hundra år? ;) Hoppas på att vi gör några fler återträffar framöver med klassen, känns lite sorgligt att de var sista resan tillsammans... men men, that's life!
Nu är det bara att tagga till studenten som sägs ska vara bland de roligaste veckorna i ens liv, vilket inte är länge kvar nu! Kommer nog att bli kanon!! :)



Go'natt kära läsare! På återseende. // ullis



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0