Bloggar från umeå :)

Tjenare! :)
Sitter här i syrrans lägenhet i umeå nu efter att ha spenderat en timme eller två på schtaan :) Fyndade iaf två tröjor och ett halsband för bra priser =)
Igår var vi iaf hos Evve och spelade poker som mb skrev tidigare; jag, mb,ms, Evve + Rickard och David. Sedan kom även Johan vid tio-tiden. :) hahah det var väldigt kul och halverst spårad kväll. Vet inte om jag ska tala om det här varför hehe ;)
Vinnaren fick iaf ett 6-pack öl från statiol, men var givetvis tvungen att utföra ett "uppdrag" innan man fick priset. haha å de får ni lista ut själva vad de kan ha varit ;P
Vi drack även glögg å åt pepparkakor osv haha, Evve är sugen på julmys? :P

Ikväll så vet ja inte riktigt än vad planerna är. Antingen blir det godmiddag,melodifestivalen och allmänt mys med lite folk =) Andra alternativet är hemmakväll med ost, kex och vin osv, Tredje alternativet är middag,förfest och sedan utgång! ;) Är iaf taggad på ferre!! ;) Men vi får se vad kvällen har att erbjuda...

Imorgon är det alla hjärtans dag! buhuuu blir alltid lite småledsen då man är singel på denna dag. Men troligen blir det att spendera den med brudarna, kanske käka middag, se någon rolig komedi så man kan få sig ett gott skratt =D .. Jaja, det var allt för mig!
På återseende.





XOXO Ulricaisthebestfucktherest ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0